CNC programmerare till Beyond Gravity i partnerskap med Amazon


Är du redo för nästa steg i karriären och en utmaning utöver det vanliga? Detta är chansen för dig med erfarenhet som CNC programmerare att kliva in i en kvalificerad roll inom rymdindustrin på Beyond Gravity i Linköping.

Om företaget
Beyond Gravity förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar ca 170 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer.

Project Kuiper är ett stort projekt som Beyond Gravity har tagit sig an i partnerskap med Amazon. Projektet går ut på att öka den globala bredbandstillgången genom en konstellation av satelliter i Low Earth Orbit (LEO). Det är den enskilt största beställningen i företagets historia och Beyond Gravitys uppdrag blir att utforma och skapa de skalbara dispenseringssystemen för satellitnätverket.

Beyond Gravity befinner sig i en spännande fas av utveckling och tillväxt och de söker nu dig som vill vara med på resan i en roll som CNC programmerare för en ny maskin som har köpts in för projektet. Tillsammans med Beyond Gravity kommer du får vara en del av detta spännande globala projekt som kommer leda till ett snabbt bredband till ett överkomligt pris för människor i hela världen. Du kommer även arbeta i en sprillans ny anläggning som byggs ca 1 km bort från nuvarande lokal.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som CNC programmerare antar du en bred roll där du ansvarar för en industrirobot och kommer arbeta i en process som heter AFP (Automated Fibre Placement). Denna maskin har en arbetscell på 14x9 meter och styrsystemet som används är Siemens och du kommer programmera i CATIA V5. Tyngden i rollen kommer vara programmering men eftersom det är en ny maskin kommer du även vara med i genomförandet av tester för kommande serietillverkning. I rollen kommer du ingå i ett team men ha kontaktytor över hela företaget och samarbeta tätt med produktionsteknik.

Din profil
Som CNC-programmerare är det viktigt att du besitter en grundtrygghet och har ett lugnt och metodiskt arbetssätt. Att vara noggrann och att arbeta kvalitetsmässigt är en självklarhet hos dig. Du har ett stort engagemang och tycker om att arbeta i en roll där du har det yttersta ansvaret för industriroboten och har utrymme för egna initiativ och att vara påhittig då arbetet kring roboten kommer vara väldigt nytt. Du trivs med att arbeta självständigt då denna roll innebär att driva processer på egen hand. Tjänsten ställer krav på att du som CNC-programmerare eftersöker information och är drivande som individ. I pågående processer har du ett nära samarbete med kollegor inom olika delar av företaget och därmed är det mycket viktigt att du som person är en lagspelare, där du alltid strävar efter att nå slutmålet tillsammans med dina kollegor.

Följande punkter är ett krav för tjänsten:

• Mångårig erfarenhet av CNC-yrket och fräsning, minst 5 år samt erfarenhet av CNC-programmering
• Jobbat åtminstone i en 5-axlig maskin.
• Utbildningsbakgrund inom verkstadsteknik eller liknande.
• Erfarenhet av styrsystemet Siemens.
• Erfarenhet av CAM-beredning, med fördel i CATIA Machining (V5).
• Du har mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska.
• Ritningsläsning.

Önskvärda krav

• Kolfiber-erfarenhet.
• IFS eller liknande systemstöd.


Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson på mailadress frida.jakobsson@skill.se. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Upplagd: 2022-05-25

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 7175
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1600
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering,
bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Kundansvarig
013-32 94 21
Annonser