LÖRDAG 29 FEBRUARI 2020

CNC-operatör med produktionstekniska arbetsuppgifter


Till Flowserve söker vi dig som motiveras av ett varierat tekniskt utmanande arbete i en roll där du varvar CNC med produktionstekniska uppgifter.


Om företaget
Flowserve är en global koncern inom ventil- och pumpindustrin med 17 000 anställda i 50 länder och en omsättning på 4 miljarder USD. I Linköping (NAF AB) tillverkar, utvecklar och marknadsför vi ventiler för processindustrin. Företaget i Linköping omsätter ca 160 MSEK, har ca 60 anställda och finns centralt i Linköping. Flowserve i Linköping arbetar globalt och har en exportandel på ca 75%. Läs mer om oss på www.naf.se och www.flowserve.com.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som CNC-operatör tillbringar du majoriteten av din arbetstid i vår maskinverkstad. Maskinverkstaden består av styrda svarvar, fleropmaskin samt manuell svarv och fräs för att nämna några exempel, maskiner som står till ditt förfogande för att du ska kunna leverera smarta lösningar till produktion eller köra kortare serier. Du erbjuds en varierad roll där du varvar maskinbearbetning med uppgifter av mer produktionsteknisk karaktär. Det produktionstekniska arbetet består bland annat av CNC-programmering, beställning av verktyg, framtagande av fixturer och lösningar som effektiviserar processen för dig och dina kollegor.

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du som söker arbetat som CNC- operatör flera år och på så vis skaffat kunskaper inom programmering av CNC-maskiner, gärna med Fanuc styrsystem. Du motiveras av att lösa problem och som person är du påhittig och trivs med att uppfinna nya lösningar. Vi tror att du kommer långt med ett ”outside the box”- tänk, men ser även att du har en bred erfarenhet av, till exempel, verkstadstekniskt arbete eller för rollen likvärdig kunskap.
På NAF är vi ett glatt och positivt gäng som vill ha en likasinnad kollega. För att bli framgångsrik i arbetet vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, och har en god samarbetsförmåga. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är kvalitetsmedveten. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. Noggrannhet samt ordning och reda är något du värdesätter högt.

Utöver detta ser vi att du som söker har:
• Erfarenhet från styrd svarvning, flerop samt manuell bearbetning
• Kunskaper inom programmering av CNC- maskiner
• Förståelse för, och kan på så vis läsa och tolka ritningar
• Erfarenhet inom mätteknik

Det är även meriterande om du:
• Har truck- och traverskort
• Kört och programmerat maskiner med Fanuc styrsystem


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Flowserve med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Jonathan Ekstrand, Jonathan.Ekstrand@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-02-13

Anställning

Anställningstyp
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4863
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser