CNC-operatör till FoBe Produktion i Näsviken - industritorget.se
LÖRDAG 26 SEPTEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

CNC-operatör till FoBe Produktion i Näsviken

Om företaget
FoBe Produktion AB erbjuder tjänster inom skärande bearbetning med inriktning på CNC-svarvning och fräsning. Vi håller till i Näsviken, ca 1,5 mil från Hudiksvall och är idag ca 20 anställda. Från våren 2020 så är vi en del av industrigruppen Polskenet vilket gör att vi har starka och engagerade ägare som ger oss fina förutsättningar att fortsätta utvecklas för att vara en trygg och inspirerande arbetsplats.

Vi jobbar mot flera olika branscher och många av våra kunder är bland Sveriges största industriföretag där kraven är tuffa när det gäller service, kvalité och leveranssäkerhet. Vi har en hög automatiseringsgrad i vår tillverkning och de flesta av maskinerna betjänas av robot.

Vi erbjuder:
Som anställd hos oss kommer du att jobba i ett framgångsrikt verkstadsföretag och får trevliga arbetskamrater. Vi erbjuder förutom en marknadsmässig lön förmåner som motionsbidrag och har även byggt ett eget gym för vår personal. Med jämna mellanrum brukar vi hitta på lite roliga aktiviteter för att stärka gemenskapen. Sista åren så har vi betalat ut en bonus till våra anställda då vi haft bra bokslut.

Delaktighet, engagemang och glädje är några av våra nyckelord för vår arbetsplats.

Vi är certifierade för ISO 9001 och ISO 14001.

Vi har nu gjort en stor satsning och kommer under hösten att utöka vår maskinpark med en 9-axlig fleroperationssvarv (Okuma Multus U3000 med styrsystem OSP300S) och behöver därför förstärka vår organisation.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med CNC-styrda maskiner som betjänas av robotar där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. Du kontrollerar löpande att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete med dina arbetskollegor så hjälps ni åt för att klara våra kunders krav på leveranssäkerhet och kvalité.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
-Ställa maskiner/robotar
-Genomföra korrigeringar i styrsystem
-Övervaka maskinen/verktygsslitage
-Övervaka och mäta efter kontrollinstruktioner
-Utföra dagligt underhåll på maskiner/robotar

För rätt person erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas i sin roll och ta större ansvar.


Din profil
Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området och du känner dig säker på att utföra arbetet som CNC-operatör, dvs ställa maskinen, korrigera i styrsystemet och behärska ritningsläsning/mätteknik.
Har du erfarenhet av 9-axliga maskiner och robotbetjäning så ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du är noggrann som person och är kvalitetsmedveten. Du engagerar dig gärna i produktivitetsförbättringar och processförbättringar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidare/2-skift / 100% / Näsviken
Vårt 2-skift innebär att man jobbar måndag-fredag på FM-veckor och mån-tors på EM-veckor.

Tjänsten ska tillsättas omgående.

Övrig information
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig konsultchef Patric Andersson
på 073-351 27 43 eller maila patric.andersson@clwork.se
Skicka in din ansökan via www.clockworkpersonal.se
Sista ansökningsdag 2020-09-30, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag.


Upplagd: 2020-09-03

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 7028
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Orgnr:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 400
Välkommen till Clockwork Bemanning & Rekrytering!

Träffsäker rekrytering och bemanning, det är Clockworks affärsidé. Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft.

Högt personligt engagemang på alla nivåer – både i relationen med våra kunder och i relationen med våra medarbetare och konsulter, det är vad som kännetecknar Clockwork.

Clockwork såg dagens ljus 2012, då fem medarbetare från Proffice såg möjligheten att skapa en unik lokal närvaro till sina kunder. Drivkraften var då, likväl som nu, att använda kraften och engagemanget för att hjälpa företag att växa. Företag stärks i sin konkurrenskraft genom ökad flexibilitet och möjlighet att alltid ha rätt kompetens i rätt marknadssituation, och medarbetare stärks i sin yrkesroll genom att
få nya möjligheter i nya miljöer och sammanhang.

På bara tre år har vi vuxit till att ha verksamhet på orterna Gävle, Falun, Umeå, Piteå, Hudiksvall, Tierp, Avesta, Mora, Ludvika och Stockholm. Clockwork består av ett 50-tal erfarna och kompetenta medarbetare. Dig som söker ny sysselsättning kan vi erbjuda en rad lediga jobb – allt från montörer till Business Controllers. Till dig som söker personal kan vi erbjuda en unik kandidatbank med över 45 000 kontakter. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas – både som individ och som företag.

Vårt mål är att Clockwork ska vara det självklara valet när företag behöver personal. Vår styrka är att vi är lokala, snabbfotade och flexibla. Vi erbjuder alltid affärsmässig trygghet men med det mindre bolagets närhet och personlighet. Genom att vara på plats i våra kunder och kandidaters vardag vinner vi förtroende, och det är det som gör att Clockwork sticker ut. Vi är, och ska alltid vara, ett företag med stark lokal förankring på våra verksamhetsorter. Genom god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och dess förutsättningar symboliserar vi känslan av att hitta rätt. Det är det som träffsäker bemanning och rekrytering handlar om.

Välkommen att kontakta oss!

Relaterade sökord

, , Jobbsökande, Rekrytering, Sommarbemanning

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Petter Lundgren
0733512707
Viktoria Lindquist
0733512764
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser