LÖRDAG 19 JUNI 2021
Följ oss i sociala medier

CNC-operatör till Siemens i Finspång


Vill du ha en roll där du får arbeta med spännande produkter och kunder på ett globalt företag? Då är detta rollen för dig. Nu söker vi en CNC-operatör till Siemens i Finspång!

Om företaget
Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som CNC-operatör innebär att du kommer att arbeta självständigt i en grupp och ansvara för att producera rätt produkter i rätt tid till rätt kvalitet. Arbetet innebär svarvning, fräsning, borrning och gängning. Tjänsten innefattar även ritningsläsning, riggning och inmätning av verktyg. Du fattar självständiga beslut (eller i skiftlag) angående verktygsval, programändringar och liknande. Programändringar i maskin kopplad till den dagliga hanteringen av utrustningen förekommer också.

Din profil
Till denna roll söker vi en erfaren fleroperationsoperatör. Som CNC-operatör har du ett dagligt samarbete och kommunicerar med andra, vilket kräver att du är serviceinriktad, samarbetsvillig och kan agera problemlösande. Vi ser att du har maskinvana samt är kvalitetsmedveten för att komma till din rätt i denna roll. Personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, stresstålighet samt förmåga att ta egna initiativ.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du:
- Har gymnasie- eller yrkesutbildning inom CNC-teknik med relevant yrkeserfarenhet
- Har maskin- och verkstadsvana
- Har goda förkunskaper i ritningsläsning och programmering.
- Kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska


Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström på johanna.sjostrom@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2021-06-03

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6037
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser