SÖNDAG 01 AUGUSTI 2021
Följ oss i sociala medier

CNC-operatör

*
International Aluminium Casting AB är ett legotillverkande aluminiumgjuteri som genom lång erfarenhet byggt upp en gedigen kompetens för kokill- och pressgjutning. Företaget arbetar med allt från gjutämnen till färdiga produkter där skärande bearbetning, ytbehandling och montering ingår.

Företaget grundades år 1922 och sysslade då med kokillgjutning. Redan 1948 installerades den första pressgjutmaskinen. Företagets vision är att bli det ledande aluminiumgjuteriet i Sverige inom såväl pressgjutning som kokillgjutning.

Idag har International Aluminium Casting AB flera fabriker som förser kunder över hela världen med deras högkvalitativa produkter.

Just nu söker de CNC-operatör, CNC-tekniker och gjutare till deras fabrik i Hultsfred.

Om tjänsten
CNC-operatör
I rollen som CNC-operatör arbetar du med att sköta datorstyrda maskiner genom olika metoder exempelvis borrning eller fräsning bearbetar material som exempel aluminium. Det kan förekomma riggning och utrustande av maskinen.

CNC-tekniker
I rollen som CNC-tekniker både riggar du, läser ritningarna och programmerar maskinerna.

Gjutare
I jobbet som gjutare kommer dina arbetsuppgifter att vara gjutning, smältning, rensning, slipning och kvalitetskontroll.


Arbetsbeskrivning
Du kommer ha varierande arbetsuppgifter beroende på vilken tjänst du söker till.

Arbetstid är förlagd till 2-skift, natt eller dagtid.


Vi söker dig som
Som CNC-operatör/ tekniker ska du vara erfaren och självständig samtidigt som du ska kunna samarbeta och ta instruktioner. Vi ser att du har kunskap inom olika styrsystem och kan hantera dessa på en hög nivå. Du ska ha kunskap inom ritningsläsning och mätteknik.
I denna tjänst krävs det att du har erfarenhet av att ställa, korrigera och programmera CNC-arbeten.

Som gjutare ska du sköta drift utav gjuterimaskin samt efterbearbetning utav produkter såsom slipning och kontroll. Vi ser gärna att du som söker har arbetslivserfarenhet inom området eller har relevant utbildning. Att du har ett säkerhetstänk och att du har ett tekniskt intresse för maskiner och dess styrning.

Kvalifikationer/krav:
- Utbildning eller arbetslivserfarenhet
- B-körkort
- Behärskar det svenska språket på en hög nivå

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Upplagd: 2021-07-22

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Kalmar län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 7032
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Box 416
57325 Tranås
Besöksadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Montico har cirka 500 anställda. Varje år utbildar vi omkring 1000 personer i våra olika företagsutbildningar. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Relaterade sökord

, , , , , , ADR 1.3, Arbete, Arbete på väg, Arbetsplats, Autocad grundutbildning- Mechanical, Automation , Automation BAS, Barnskötare, Bemanning, Besiktningsman, Certifiering blå nivå, CNC, Elmontör, Eltekniker, Engelska, Fallskyddsutbildning, Fastighetsskötare, Fastighetstekniker, Form och lägestoleranser, Företagsutbildning, Grafisk Grund, Heta arbeten, Heta Arbeten, Hjullastare, Hyrrekrytering, industrikompetens, Industrirörmontör, Industriteknik, Industriteknik BAS, Industriteknisk, Industriutbildning, International welding, ISO, IW utbildning, IWS, IWS, IWS, Jobb, Kompetenssäkrad industri, Kontroll och besiktning av pallställ, KSI, Kvalitetsstyrning, Ledarskapsutbildning, Lediga jobb, Lärling, Lärlingsutbildningar, Magnetpulverprovning, Maskinförare, Matchningstjänster, Matematik, Metodspecifik, Mobila arbetsplattformar, Mobila arbetsplattformar, Monteringsutbildning, Nätverk, Orienteringsutbildning, Pallställ, Penetrantprovning, Plåtteknik, Produktionsledare, Rekrytering, Riskanalys, Ritningsläsning, Ritningsläsning, SFI, Ställningsbyggnad, Stödassistent, Svenska, Svets, Svets och plåtteknik, Svetsarbeten, Svetsarprövning, Svetsarprövning, Svetsbeteckningar, Teamledarutbildning, Teleskoplastare, Travers, Truck, Underhåll, Underhåll BAS, Utbildning , Utbildning besiktningsman, Validering, Validering, Verkstad och CNC teknik, Verkstadsmätteknik, Visuell kontroll, Visuell kontroll, Visuell kontroll, VVS montör, YKB, YKB utbildning, Yrkesutbildning

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik