CNC-tekniker med programmeringskunskaper till Ljunghäll - industritorget.se
TISDAG 07 JULI 2020
Följ oss i sociala medier

CNC-tekniker med programmeringskunskaper till Ljunghäll


Ljunghäll blickar framåt och söker nu dig som vill vara med och utveckla och optimera en helt ny produktionsapparat!

Om företaget
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Dina arbetsuppgifter
CNC-teknikerna på Ljunghäll har en spännande vardag som kantas av avancerad teknik, stora maskiner och samarbete mellan avdelningar. Som ett led i en nysatsning har Ljunghäll nu investerat i en ny produktionshall, bearbetningsmaskiner av märket GROB och satt upp en produktionsapparat och det är här du kommer in. I rollen bidrar du med teknisk kompetens inom CNC och, tillsammans med dina kunniga kollegor, arbetar ni för att optimera maskinerna utifrån företagets övergripande målbild. Du medverkar vid driftsättning och godkänner layouter vid ny- eller ombyggnation av produktionsceller.

Ett axplock av vad du kommer göra om dagarna:
• Utbilda och instruera operatörer och driftstekniker i CNC-maskiner
• Analysera mätdata i form av stilleståndstid, utnyttjandegrad och ge förslag på åtgärder som bidrar till kortare ställtider och optimerar produktionsapparaten.
• Problemlösning och rotorsaksanalys
• Följa upp produktivitet- och effektivitetsnyckeltal
• Se över, programmera och optimera maskiner

I rollen samarbetar du med produktionen och projekttekniska avdelningen och rapporterar till chef för produktionsteknik. Tjänsten är placerad i Södra Vi och resor till andra fabriker, i Sverige och i utlandet, kan förekomma.


Din profil
För att du ska trivas i rollen tror vi att du har åtminstone 3 års erfarenhet i en roll som CNC-tekniker / produktionstekniker där programmering och optimering av maskiner varit en betydande del av din roll. Dina kollegor beskriver dig som driven, analytisk och pedagogisk då du identifierar utvecklingsmöjligheter och driver igenom projekt. Samtidigt som du sprider den kunskap du samlar på dig till dina kollegor.

Samarbete mellan avdelningar förekommer och det är därav viktigt att du som person är flexibel och kan kommunicera och göra dig förstådd i en komplex miljö. Ljunghäll är en internationell koncern där samarbeten och kunskapsutbyte mellan de olika siterna förekommer. Vi ser därför att du kan göra dig väl förstådd på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet av Siemens styrsystem
• Har arbetat med flerspindlig GROB-maskin
• Har erfarenhet av SPC och SPS (statistisk provning)


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Ljunghäll med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Rosander, rasmus.rosander@skill.se eller Jonathan Ekstrand, Jonathan.ekstrand@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-06-22

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Kalmar län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5138
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser