TISDAG 18 FEBRUARI 2020

Duktiga Kundtjänstmedarbetare

Kundföretaget
Gillar du att prata i telefon och uppfattas positiv och energigivande i andra änden? Älskar du dessutom försäljning och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Då ska DU definitivt söka till oss!
I samarbete med Releasy söker vi nu omgående kundservicemedarbetare med fokus på sälj för en av Sveriges ledande teleoperatörer.
Releasy är en kundserviceleverantör med lång erfarenhet. De har varit etablerade i Linköping sedan 1984. Deras kunder är stora, välkända företag inom en rad branscher så som telekom, energi, media, resor, bank m f. Releasy har ca 1000 medarbetare på fem produktionsorter; Linköping, Borås, Borlänge, Stockholm och Barcelona. Huvudkontoret ligger i Bergshamra i Stockholm.


Arbetsbeskrivning
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande kundärenden främst via telefon men också via mail och chatt. Kundarbeten kan handla om TV, teknisk support, bredband- och eller mobiltjänster. Det är stort fokus på sälj som innebär att du på inkommande samtal arbetar med merförsäljning på redan befintliga kunder.
De viktigaste verktygen i tjänsten är telefon, datorn och din attityd. Fokus är på att bemöta kunder med lyhördhet och engagemang. På bästa möjliga sätt ska du lösa kundens ärende och leverera ”den bästa kundupplevelsen”.

Anställningen startar med en betald utbildning, detta för att du ska få de bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i din roll. Du kommer att ha daglig dialog och coachning från din teamledare som aktivt kommer att stötta dig i din utveckling.

Anställningsgraden är på 80% upp till 100%.
Arbetstiderna kan variera, men du ska kunna vara flexibel mellan 06:00-23:00 mån-sön.

Lön enligt kollektivavtal och möjlighet till både bonus och provision.

Arbetet utförs i fräscha lokaler i Mjärdevi hos Releasy tillsammans med ett engagerat och härligt gäng.


Din profil
Det viktigaste för oss är att du har viljan och engagemanget till att lära dig och utvecklas. Att vara serviceinriktad är en självklarhet för dig och du brinner för att hjälpa människor och göra skillnad.
Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning samt har ett tekniskt intresse.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt god datavana.Vi kommer att begära utdrag från belastningsregistret.

Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på 23 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Vår kund behöver medarbetare omgående! Därför behöver vi din ansökan så snart som möjligt! Lämna den via länken nedan. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail.


Upplagd: 2020-02-14

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6059
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Montico is a complete matching company offering total solutions to businesses and private individuals in areas of recuiting, staffing and education. Montico has approx 1000 employees whereof approx. 800 consultants working for Montico at various buisnesses throughout Sweden. You can find Montico offices in 23 cities in as well as an office in Poland responsible for our international labour.

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser