Ekonom med administrativt ansvar

Om företaget
Olseröds Elektriska Distributionsförening ansvarar för eldistribution till drygt 1800 abonnenter varav ca 1100 är fritidsboende. Vårt elnätsområde sträcker sig längs kusten från Furuboda i norr till Maglehem i söder, därefter västerut till Lillehem och Lökaröd. Den andelsägda ekonomiska föreningen startade redan 1926 och har sina lokaler och kontor beläget i Olseröd. Vi har idag två personer fast anställda samt beredskapspersonal. Vår styrka är hög leveranssäkerhet, hög servicenivå och en personlig lokalkännedom. Vi bedriver även elhandel i dotterbolaget Olseröds Energi AB.

Vår ekonomi- och administrativt ansvariga, Mats, kommer gå i pension under hösten och nu söker vi en person som vill axla rollen framåt. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonom med administrativt ansvar på Olseröds Elektriska arbetar du brett och självständigt med ekonomi och administration. Du ansvarar för löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, fakturering, lön, statistik, momsredovisning, skatt, månadsavstämningar samt rapportering till styrelse. Du genomför de delar av bokslutsarbetet som du behärskar och är behjälplig med att plocka fram det revisorerna behöver för att slutföra årsbokslutet. Vidare ansvarar du för kundservice, administration av kunduppgifter och avtal, bevakning av dagsaktuella elpriser samt på olika sätt att hålla dig uppdaterad kring nyhetsflödet från branschen. Då vi är ett litet företag får man räkna med att rollen även innebär en del övriga uppgifter så som förberedelser inför styrelsemöten, deltaga på partnerträffar mm.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom administration och ekonomi. Det är önskvärt om du har en ekonomisk utbildning och erfarenhet från branschen. Du skall ha god datorvana och vara van användare av ekonomisystem och Office programmen. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som har ett intresse för verksamhetens helhet, som har ett prestigelöst och flexibelt sätt och har förståelse för vad det innebär att arbeta i ett mindre bolag där man hjälper varandra. Vi är måna om våra kunder, det är därför av största vikt att du har ett serviceinriktat och trevligt sätt. I ditt arbetssätt är du effektiv, strukturerad och har stort ordningssinne. Du är van att arbeta självständigt och trivs med det.

Information och kontakt
Tjänsten är på heltid men omfattningen av tjänsten kan diskuteras efter önskemål 80-100 %. Tillsättning efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 8 maj 2024.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på tel. 044-590 65 02.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida www.wikan.se.

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2024-04-17

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 12130
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ej aktiverad
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 850
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Hässleholm, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Ystad, Vetlanda, Eksjö, Karlskrona, Stockholm, Trollhättan, Bollnäs och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Kalmar
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
Trollhättan
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
Hässleholm
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
Anderstorp
0371-39 30 31