TORSDAG 25 FEBRUARI 2021
Följ oss i sociala medier

ELBOGEN ELECTRIC SÖKER EN KONSTRUKTÖR INOM ELKRAFT

Om företaget

Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar inom eldistribution och automatisering. Här finns gedigen kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation.
Elbogen erbjuder produkter, tjänster och service inom två olika affärsområden: 1) Entreprenad med allt från mindre el centraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. 2) Industri, där dom agerar som OEM leverantör av automations-utrustningar.
Elbogen Electric koncernen har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB, huvudkontor i Malmö och ca 100 anställda.

Om tjänsten

I rollen som konstruktör på Elbogen kommer du i ett nära samarbete med projektledare, produktion, säljsupport och kunder leverera specifika kundprojekt inom Elbogens produkter. Ditt ansvarsområde kommer att vara konstruktion och design varpå du kommer ha en central position i projekten. Du kommer att tillhöra ett team med andra konstruktörer, vara placerad på Elbogens huvudkontor i Malmö och rapportera till Operations Manager.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter att vara:

- Konstruktion av Kretsscheman för kraft, manöver och styrkekretsar i ELPROCAD

- Framtagning av konstruktionsritningar och tekniskt underlag till produktionen

- Teknisk support gentemot kund

- Teknisk dokumentation

Din profil

- Eftergymnasial ingenjörsutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarnehet

- Dokumenterad erfarenhet av konstruktion inom elkraft

- Kunskaper i ELPROCAD är meriterande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du van vid att hålla en hög teknisk nivå, arbeta effektivt och med ett affärsmässigt perspektiv. Du är van och trivs med att ha många kontaktytor där du också ger service och support utifrån din kompetens inom konstruktion och elkraft. Vidare är det viktigt att du trivs med deadlines, är drivande, kreativ, har god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten.
Upplagd: 2021-02-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform Fast lön

Ansökan

Ansök senast 2021-03-04
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi tar emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Jungmans­gatan 12
21111 MALMÖ
Besöksadress
Jungmans­gatan 12
21111 Malmo
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Orgnr:
559009-2481
Grundat: 2018
Anställda: 5-20
Välkommen till Emploid AB!

EMPLOID har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och kommer i första hand rikta sig mot små- och medelstora bolag i Skåne.

Genom vårt breda kandidat- och företagsnätverk hittar vi lösningar som passar ert företag oavsett om det handlar om rekrytering eller bemanningslösningar.

Vi är övertygade om att kompetens, personligt engagemang och lokal kännedom är nyckeln till våra många nöjda kunder!

Hur gör vi detta då?

Vi arbetar utifrån ett nätverksbaserat arbetssätt där vi aktivt söker upp och fortsätter bygga det stora nätverk av kandidater som vi redan har. Genom vårt nätverk kan vi som rekryteringspartner snabbt och effektivt identifiera er nästkommande personalresurs oavsett om ni vill hyra in den eller är i rekryteringsbehov. I kontakten med våra kandidater har vi ständigt era behov i åtanke – vem vet, kanske har vi redan träffat er framtida medarbetare.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Per Wallenås
+46 736 391 322

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser