TORSDAG 25 FEBRUARI 2021
Följ oss i sociala medier

ELBOGEN ELECTRIC SÖKER EN PROJEKTLEDARE INOM ELKRAFTSENTREPRENADER

Om företaget

Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantörer av elektriska kopplingsutrustningar inom eldistribution och automatisering. Här finns gedigen kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation.
Elbogen erbjuder produkter, tjänster och service inom två olika affärsområden: 1) Entreprenad med allt från mindre el centraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. 2) Industri, där dom agerar som OEM leverantör av automations-utrustningar.
Elbogen Electric koncernen har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB, huvudkontor i Malmö och ca 100 anställda.

Om tjänsten

Som projektledare inom affärsområdet Entreprenad är du ansvarig för att planera, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund. Genom kontinuerlig och noggrann uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan. Du är också den som ansvarar för kundkontakten i pågående projekt. Du driver uppstartsmöten, återkoppling och överlämning vilket gör det till en kundnära position.

Du ingår i ett team om andra projektledare, har placering på huvudkontoret i Malmö och rapporterar till projektchefen. Beroende på storlek på projekten som du driver kan det förekomma att du leder flera projekt parallellt.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter att vara:

- Planera resurser, leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt

- Ansvara för kundkontakt och kunddialoger före, under och efter projekt

- Deltagande i externa bygg- och installationsmöten

- Uppföljning av och ansvar för budget, tidsplan, teknisk dokumentation och kvalitets- och miljöplaner

- Ansvara för kontakter med konstruktion, produktion, inköp, montage på fabrik och logistik för att säkra leveransen till kund.

- Upphandling och inköp av produkter samt tjänster av underleverantörer

- Offerera ÄTA

Din profil

- Eftergymnasial ingenjörsutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Dokumenterad erfarenhet av projektledning inom elkraftsanläggningar och/eller elkraftsinstallationer. Även projektledning inom kraft-, styr och regler-produkter alt ventilationsprodukter är en intressant bakgrund

- God erfarenhet av att dokumentera och arbeta i ett affärssystem

- Kompetens inom entreprenadjuridik är meriterande

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Körkort B

Som person gillar du att vara den drivande ”spindeln i nätet”. Det är viktigt att du har förmåga att driva dina projekt ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv samt fatta affärsorienterade beslut. Förmåga att agera proaktivt, lösa problem och agera serviceinriktat är givetvis också viktiga egenskaper för att du ska bli framgångsrik. Sist men inte minst har du lätt för att samarbeta och ”få ihop en grupp” samtidigt som du genom din förtroendeingivande personlighet skapar goda relationer med kunder och underleverantörer.
Upplagd: 2021-02-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform Fast lön

Ansökan

Ansök senast 2021-03-04
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Vi tar emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Jungmans­gatan 12
21111 MALMÖ
Besöksadress
Jungmans­gatan 12
21111 Malmo
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Orgnr:
559009-2481
Grundat: 2018
Anställda: 5-20
Välkommen till Emploid AB!

EMPLOID har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och kommer i första hand rikta sig mot små- och medelstora bolag i Skåne.

Genom vårt breda kandidat- och företagsnätverk hittar vi lösningar som passar ert företag oavsett om det handlar om rekrytering eller bemanningslösningar.

Vi är övertygade om att kompetens, personligt engagemang och lokal kännedom är nyckeln till våra många nöjda kunder!

Hur gör vi detta då?

Vi arbetar utifrån ett nätverksbaserat arbetssätt där vi aktivt söker upp och fortsätter bygga det stora nätverk av kandidater som vi redan har. Genom vårt nätverk kan vi som rekryteringspartner snabbt och effektivt identifiera er nästkommande personalresurs oavsett om ni vill hyra in den eller är i rekryteringsbehov. I kontakten med våra kandidater har vi ständigt era behov i åtanke – vem vet, kanske har vi redan träffat er framtida medarbetare.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Per Wallenås
+46 736 391 322

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser