Elektriker

*
OneCo är Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur.
Deras ambition är att vara en god bidragsgivare i det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men också teknik för att förenkla och möjliggöra tillväxt och innovation på ett hållbart sätt. Deras vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden.
De är ett stort företag som siktar högt, men slutar aldrig att bete sig som ett litet. Hos dem hittar du en platt och tillgänglig organisation där alla pratar med alla och ingen blir en i mängden.

Om tjänsten
Vill du ha ett utvecklande arbete inom ett expanderande område?
Är du en driven tekniker som uppskattar hållbarhet och har en stark bakgrund inom elteknik och som dessutom trivs med att ta eget ansvar? Då är detta en spännande möjlighet för dig att växa och bidra till en grönare framtid.

Anställningen inleds som konsult hos oss på Montico i 6 månader för att sedan övergå i en tillsvidareanställning hos Oneco.
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.
Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst bestå utav installation och driftsättning av laddutrustning till elfordon.
Ibland finns det tid mellan 2 projekt och då kan du behöva hjälpa till med mätarbyten och ackrediterad kontroll kategori 2.
Du kommer att ha mycket kundkontakt så vi ser att du besitter en god social kompetens samt har en god kommunikationsförmåga och viljan att samarbeta med såväl kunder som kollegor.

Inför arbetet kommer du att få utbildning med teori och praktik som gör att du får med dig kunskap och rätt förutsättningar för att kunna utföra ett säkert och kvalitativt arbete.

Vi söker dig som
Är snabb, effektiv, noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du gillar eget ansvar och har en förmåga att snabbt se vad som krävs för att lösa olika arbetsuppgifter och moment. Du har ett starkt tekniskt intresse och strävar hela tiden efter att utveckla dig själv och företaget inom området.

Du bör ha:
- Utbildning inom elteknik eller relaterat område
- Installationserfarenhet utav elektrisk utrustning
- Förståelse för elsäkerhet och förmåga att arbeta enligt gällande normer och standarder
- Kunskap om elektriska kretsar, kablage och anslutningsteknik.
- B körkort

Meriterande är om du har jobbat med installation av laddboxar för elfordon, energilagring eller solceller.

Upplagd: 2023-11-17

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 9210
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Box 416
57325 Tranås
Besöksadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Montico har cirka 500 anställda. Varje år utbildar vi omkring 1000 personer i våra olika företagsutbildningar. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Relaterade sökord

, , ADR 1.3, Arbete, Arbete på väg, Arbetsplats, Autocad grundutbildning- Mechanical, Automation , Automation BAS, Barnskötare, Bemanning, Besiktningsman, Certifiering blå nivå, CNC, Elmontör, Eltekniker, Engelska, Externt svetsansvar, Fallskyddsutbildning, Fastighetsskötare, Fastighetstekniker, Form och lägestoleranser, Företagsutbildning, Grafisk Grund, Heta arbeten, Heta Arbeten, Hjullastare, Hyrrekrytering, industrikompetens, Industrirörmontör, Industriteknik, Industriteknik BAS, Industriteknisk, Industriutbildning, International welding, ISO, IW utbildning, IWS, IWS, IWS, Jobb, Kompetenssäkrad industri, Kontroll och besiktning av pallställ, KSI, Kvalitetsledningssystem EN ISO 3834, Kvalitetsstyrning, Ledarskapsutbildning, Lediga jobb, Lärling, Lärlingsutbildningar, Magnetpulverprovning, Maskinförare, Matchningstjänster, Matematik, Metodspecifik, Mobila arbetsplattformar, Mobila arbetsplattformar, Monteringsutbildning, Nätverk, Oförstörande prövning, Orienteringsutbildning, Pallställ, Penetrantprovning, Personcertifiering – Svetsarprövningar, Plåtteknik, Produktionsledare, Rekrytering, Riskanalys, Ritningsläsning, Ritningsläsning, SFI, Ställningsbyggnad, Stödassistent, Svenska, Svets, Svets och plåtteknik, Svetsarbeten, Svetsarprövning, Svetsarprövning, Svetsbeteckningar, Svetsprocedurkontroll WPQR, Svetstjänster, Teamledarutbildning, Teleskoplastare, Travers, Truck, Underhåll, Underhåll BAS, Utbildning , Utbildning besiktningsman, Validering, Validering, Verksamhetssystem EN 1090, Verkstad och CNC teknik, Verkstadsmätteknik, Visuell kontroll, Visuell kontroll, Visuell kontroll, VVS montör, YKB, YKB utbildning, Yrkesutbildning

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik