Engagerad Kvalitetstekniker till Saab Aeronautics - industritorget.se
TISDAG 07 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

Engagerad Kvalitetstekniker till Saab Aeronautics


Vi söker dig som vill arbeta med kvalitets- och förbättringsarbete på ett tekniskt företag i framkant. Har du tidigare arbetat med effektivisering inom produktion? Kanske är det snart du som driver Saabs kvalitetsärenden framåt i rollen som Kvalitetstekniker!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Du kommer tillhöra affärsenheten Saab Aeronautics. Aeronautics erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.


Dina arbetsuppgifter
Som Kvalitetstekniker kommer du att arbeta tillsammans med övriga kvalitetstekniker, kvalitetsingenjörer, produktionsledning, produktionsteknik och produktionsstyrning i team och projekt, för att effektivisera produktionen på både lång och kort sikt. Din roll innebär i huvudsak att driva avvikelsehantering, dokumentera avvikelser och att delta i förbättringsarbetet inom produktionen tillsammans med ditt team. Dina arbetsuppgifter kommer också att innefatta förbättringsarbete av befintliga arbetssätt.

Du kommer sitta i ett kontorslandskap i produktionen för Sammanbyggnad och Slutmontering. Rapportering sker till projektet där totalt ca 150 personer arbetar varav ca 80 personer inom produktionen. I din närmsta grupp kommer du arbeta med fyra andra kvalitetstekniker. Det är ett glatt team med högt i tak som arbetar framåt tillsammans!

Din profil
För att trivas i rollen som Kvalitetstekniker tror vi att du har ett stort intresse för kvalitets- och förbättringsarbete och att driva kvalitetsärenden framåt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en lyhörd och kommunikativ medarbetare. Du är en person som har förmågan att engagera andra och dina starka egenskaper är att vara noggrann och analytisk.

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom det tekniska området på gymnasieingenjörsnivå eller motsvarande, alternativt lång erfarenhet av arbete inom produktion. Vidare är det en stor fördel om du har tidigare arbetslivserfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag genom att registrera ditt CV och personliga brev. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Josefine Bolling josefine.bolling@skill.se alt. 013-473 20 61

Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns det möjlighet till övertagande av kund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-03-25

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5044
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser