Entreprenadingenjör till Hamiltone Group AB

*
För att få ett ännu bättre momentum behöver vi en ny medarbetare som kan komplettera oss andra i vår organisation. Vi har ett bra varumärke och nöjda kunder men vi saknar en erfaren och driven anbudsingenjör/entreprenadingenjör.

Vi ser fortsatta möjligheter trots en utmanande marknad. Vi satsar i den tid som ligger framför för att skapa tillväxt.
Du hamnar i en organisation med hög moral, bred kompetens och snabba beslutsvägar där vi har som uppdrag att hjälpa andra med det vi är duktiga på.
Vi är nyfikna på dig – är du nyfiken på oss?

Om tjänsten
Vi behöver utöka vår organisation i södra Småland, norra Skåne och södra Halland.
En kombinerad roll som kalkylator och inköpare. Vi har kontor i Markaryd men är inte främmande för att starta upp ett nytt lokalkontor någonstans runt Ängelholm till Mellbystrand.

Arbetsbeskrivning
I rollen har du ansvar för att bl.a.göra mängdberäkningar, förfrågningar och beräkningar av omkostnader för att skapa konkurrenskraftiga anbudsunderlag.
Dina arbetsuppgifter innefattar såväl offertförfrågningar och offerutvärdering som upphandling och förhandling. Du är involverad i projektens hela livslängd, från anbudsfasen till projektets genomförande.
Du driver och ansvarar för tilldelade projektinköp av installationer, underentreprenörer och material. Detta gör du i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen.
Möjligheter att vara med och påverka materialval och byggmetoder i tidigt skede bedrivs tillsammans med projektorganisationen och i samverkan med kunden, vilket är en del i inköpsarbetet.

Vi söker dig som
Vi ser gärna att du är högskoleutbildad och har flera års erfarenhet från liknande roller. Du har givetvis goda kunskaper inom byggsektorn och byggteknik, där ritningsläsning är en självklarhet.
Meriterande är om du har utbildning inom inköp och även god förståelse för entreprenadjuridik. Tidigare erfarenhet av Bluebeam, BidCon och Byggsamordnaren är också ett plus. Du har erfarenhet av projektinköp och förhandling inom byggbranschen samt ett genuint intresse för att driva inköpsarbete och att göra affärer.
Detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift, på såväl svenska som på engelska, och du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Våra kärnvärden ska stämma in på dig som person. Du är social och har lätt att skapa relationer. Du är drivande och förtroendeingivande, har ett affärssinne och en förmåga att se helheten. Du arbetar strukturerat, noggrant och är van vid att jobba mot tydliga deadlines.
Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Information om tjänsten Ellenor Jacobsen, Arbetschef, 0433 524408


Upplagd: 2023-11-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Kronobergs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 9406
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Box 416
57325 Tranås
Besöksadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Montico har cirka 500 anställda. Varje år utbildar vi omkring 1000 personer i våra olika företagsutbildningar. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Relaterade sökord

, , ADR 1.3, Arbete, Arbete på väg, Arbetsplats, Autocad grundutbildning- Mechanical, Automation , Automation BAS, Barnskötare, Bemanning, Besiktningsman, Certifiering blå nivå, CNC, Elmontör, Eltekniker, Engelska, Externt svetsansvar, Fallskyddsutbildning, Fastighetsskötare, Fastighetstekniker, Form och lägestoleranser, Företagsutbildning, Grafisk Grund, Heta arbeten, Heta Arbeten, Hjullastare, Hyrrekrytering, industrikompetens, Industrirörmontör, Industriteknik, Industriteknik BAS, Industriteknisk, Industriutbildning, International welding, ISO, IW utbildning, IWS, IWS, IWS, Jobb, Kompetenssäkrad industri, Kontroll och besiktning av pallställ, KSI, Kvalitetsledningssystem EN ISO 3834, Kvalitetsstyrning, Ledarskapsutbildning, Lediga jobb, Lärling, Lärlingsutbildningar, Magnetpulverprovning, Maskinförare, Matchningstjänster, Matematik, Metodspecifik, Mobila arbetsplattformar, Mobila arbetsplattformar, Monteringsutbildning, Nätverk, Oförstörande prövning, Orienteringsutbildning, Pallställ, Penetrantprovning, Personcertifiering – Svetsarprövningar, Plåtteknik, Produktionsledare, Rekrytering, Riskanalys, Ritningsläsning, Ritningsläsning, SFI, Ställningsbyggnad, Stödassistent, Svenska, Svets, Svets och plåtteknik, Svetsarbeten, Svetsarprövning, Svetsarprövning, Svetsbeteckningar, Svetsprocedurkontroll WPQR, Svetstjänster, Teamledarutbildning, Teleskoplastare, Travers, Truck, Underhåll, Underhåll BAS, Utbildning , Utbildning besiktningsman, Validering, Validering, Verksamhetssystem EN 1090, Verkstad och CNC teknik, Verkstadsmätteknik, Visuell kontroll, Visuell kontroll, Visuell kontroll, VVS montör, YKB, YKB utbildning, Yrkesutbildning

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik