TORSDAG 06 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier

Erfaren administratör inom SAP söks omgående till NKT i Alingsås


NKT i Alingsås söker dig med goda administrativa kunskaper. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP? Då kan det vara precis dig vi söker efter. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik och tar en ledande roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar lösningar för
låg-, mellan- och högspänning som möjliggör hållbar energiöverföring.

Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabeltekniken, från de första glödlamporna till de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och har 3 900 anställda. NKT är noterat på Nasdaq Copenhagen och omsatte 1,3 miljarder euro år 2019.
NKT – we connect a greener world. www.nkt.com.


Dina arbetsuppgifter
En del av verksamheten kommer flyttas upp från Tyskland till Alingsås, detta innebär därför att du kommer vara delaktig i den administrativa delen av processen. Fokus för rollen ligger kring att administrera i SAP där du kommer arbeta med beredning och att uppdatera BOM-listor. Rollen innebär att du kommer hantera och registrera olika typer av information, även arbete i Excel förekommer. Det är också en kommunikativ roll med många olika kontaktytor inom företagets olika avdelningar.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har goda administrativa kunskaper. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av SAP. Vi tror att du har en utbildning eller tidigare erfarenhet som ekonomiassistent eller andra administrativa roller. Ytterligare något vi ser som en fördel är om du tidigare arbetat i Excel.

Rollen kräver att du som person är noggrann, fokuserad och att du vågar ta för dig. Språkliga kunskaper i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt är ett krav. Behovet är omgående och du behöver därför kunna starta inom kort.


Ansökningsförfarande
Urvalet kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 18 maj 2021. Vänta därför inte med din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se/

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Vi ser fram emot din ansökan!


Upplagd: 2021-05-04

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5930
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser