ONSDAG 18 SEPTEMBER 2019

Erfaren CNC-operatör sökes till Finspångs Finmekaniska AB


Finspångs Finmekaniska Verkstad befinner sig i en expansiv fas och söker nu flera CNC-operatör. Du som söker är redan i framkant i din yrkesroll som operatör och vill nu ta chansen att säkra din egen utveckling i takt med företagets fortsatta resa framåt!

Om företaget
TurnMill Group AB består av de legala enheterna TurnMill AB, TurnMill China, TurnMill Polska,TurnMill BH samt Finspångs Finmekaniska AB. Med koncernens nätverksbaserade produktionssystem erbjuder de hög kvalité, hög tillgänglighet och kostnadseffektiva lösningar genom en ständig utveckling på en global marknad.

Finspångs Finmekaniska AB är en underleverantör inom området skärande bearbetning, svetsning och montering av komplicerade mekaniska produkter. Man bearbetar de flesta material från stål och aluminium till superlegeringar. Finspångs Finmekaniska har alltid satsat på modern teknik och förfogar idag över en ca 2 000 kvadratmeter stor, modern verkstadslokal. Den innehåller den senaste CNC-tekniken kombinerat med effektiva system för att driva verksamheten rationellt. Företagets filosofi är att alltid verka i nära samarbete med sina kunder. Detta ger förutsättningar för maximalt utvecklade lösningar med mervärde i både konstruktion och slutprodukt.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara att rigga, ställa och programmera svarvar och fräsar utifrån kundernas ritningar/krav och specifikationer. Det är meriterande om du har kunskaper i CAD-CAM beredning, där använder de sig av EdgeCam-Solidworks.

I ditt arbete som operatör prioriterar du ett strukturerat arbetssätt för att behålla en god kvalitet och effektivitet i ditt arbete. Den här tjänsten innefattar mycket variation och därmed blir flexibilitet en viktig egenskap för dig som anställd.

Din profil
Som CNC-operatör är du erfaren och helt självgående när det kommer till mer avancerad CNC. Vi söker dig som tidigare har arbetat med tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav. Du har genom utbildning och yrkeserfarenhet goda kunskaper inom ritningsläsning och hantering av mätdon. Tjänsten kommer ställa krav på att du ska förstå och reflektera över ditt eget arbete för att ta egna beslut i processen.

Finspångs Finmekaniska producerar komplicerade produkter med hög kvalitet så genom din erfarenhet inom CNC har du blivit trygg som operatör så att du känner dig lugn i alla lägen och stress hos dig ger dig den positiva effekten av skärpt fokus. Förändringar och förbättringsarbete är vinnande faktorer för både operatörer och företag för att fortsätta utvecklas, du tar här initiativ till dessa och diskuterar delaktigt förbättringar i dialog med kollegor och arbetsledning som en del i dina arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i styrsystemen Fanuc och Mazatrol. Meriterande med truckkort och utbildning inom säkra lyft.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer ske löpande så ta chansen och sök nu! Detta är en rekrytering som genomförs av Skill men du kommer anställas direkt av Finspångs Finmekaniska.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström: 011-199465 eller johanna.sjostrom@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2019-09-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4548
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser