Fallskyddsinstruktör

Om företaget
Roofac AB grundades 2010 och har huvudkontor i Karlstad samt lokalkontor i Arlandastad och Bandhagen i anslutning till Stockholm. Företaget har totalt 20 anställda och ingår i Solideq group koncernen.

Solideq Group AB bildades 2019 efter att Ställning Karlskoga AB och Solideq AS gått samman i syfte att kunna erbjuda sina kunder hållbar och säker tillgänglighet i höjden. Koncernen har god lönsamhet där majoriteten av intäkterna kommer från den svenska och norska marknaden.

Roofac AB bedriver försäljning av personlig fallskyddsutrustning, fallskyddsutbildningar, fasta fallskyddssystemsystem samt fallskyddsräcken. Idag levererar vi fallskydd till uthyrningsföretag, grossister samt slutkunder med specialanpassade behov. Vi utför montage och hantverkstjänster med våra yrkesklättrare samt hjälper större industrier med speciallösningar, fallskyddsutbildningar och support på plats.

Vi utför alla utbildningar inom fallskydd, HLR och förstahjälpen, Liftutbildningar samt GWO (Global Wind organisation)

Vi är medlemmar i NSA (Nordic safety association) och utbildar enligt branschkraven. https://nsanordic.se/sv/utbildning-sv/ Vi är även certifierade GWO training provider.

Dina arbetsuppgifter
Som instruktör innebär din tjänst att utföra utbildningar i vårt träningscenter och även ute hos kund. När du inte har utbildningar så planerar och organiserar du nästa utbildning i vårt utbildningsprogram Eu-Admin. Dina arbetsuppgifter blir även uppsökande av nya kunder samt kontakt med de befintliga kunderna.
Arbetet kan innebära resor, och övernattningar, men du utgår från kontoret i Karlstad.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi önskar att du har tidigare erfarenhet från fallskyddsbranschen i någon form eller/och arbetat kring detta. Roofac kommer givetvis att ge internutbildning men det är meriterande om du har erfarenhet av t.ex. fallskydd, första hjälpen eller brandskyddsutbildning.

För att lyckas i ditt arbete så:

-Du behöver vara pedagogiskt lagd.
-Är du bra på att skapa, utveckla och vårda goda kundrelationer
-Har du inga problem med att tala inför en grupp
-Har intresse och/eller kunskap om arbetsmiljölagen
-Gillar att arbeta med frihet under ansvar
-Är engagerad, aktiv och mån om att utföra en bra utbildning
-Är lyhörd, öppen och stöttande mot dina kollegor
-B-körkort

Information och kontakt
Hos Roofac får du frihet under ansvar. De har kunduppskattade produkter och befinner sig i en expansiv bransch. Många produkter är nya och unika inom sitt område. Leverantörsresor och interna utbildningar förekommer. Du får härliga arbetskamrater och inom företaget finns goda förtjänstmöjligheter. Kontoret består av ett glatt gäng där skrattet aldrig är långt borta. De håller interna utbildningar samt skickar sina anställda på utbildningar hos sina leverantörer.

Tjänstgöringsort: Karlstad
Arbetstider: Heltid. Måndag-Fredag
Tillträde: Enligt överenskommelse

Det här en anställning via Wikan Personal som sedan förväntas övergå till en direkt anställning på Roofac.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Du söker tjänsten via www.wikan.se. Wikan Personal erbjuder en trygg arbetsplats med bra förmåner.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Gabriel Hammarsten på 054-400 31 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda.

Upplagd: 2023-11-14

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Värmlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 11488
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ej aktiverad
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 850
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Hässleholm, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Ystad, Vetlanda, Eksjö, Karlskrona, Stockholm, Trollhättan, Bollnäs och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Kalmar
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
Trollhättan
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
Hässleholm
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
Anderstorp
0371-39 30 31