MÅNDAG 20 JANUARI 2020

Helikoptertekniker till UMS Skeldar


UMS Skeldar behöver dig. Föreställ dig att du tillsammans med andra pionjärer banar väg för framtidens helikoptrar! De obemannade helikoptrarna håller på att ta sig till den internationella marknaden och här finns en unik möjlighet för dig som vill vara med på resan som Helikoptertekniker.

Om företaget
UMS Skeldar befinner sig nu i expansiv fas där ytterligare en växel läggs i för att öka tempot i utvecklingen och produktionen för de obemannade luftfarkosterna som tar sig form av helikoptrar. Skeldar V-200 är en UAS-plattform (Unmanned aircraft system) som är anpassad för den militära och civila marknaden världen över.

Detta är en unik möjlighet att bli en del av ett snabbt växande företag som opererar på internationell nivå. Detta är en dynamisk arbetsplats där ingen dag är den andra lik. UMS Skeldar har gått från ett tiotal anställda till femtio på mindre än tre år. De trappar nu upp ytterligare för att möjliggöra leverans till fler kunder. Idag fokuserar företaget på tre stora kundkontrakt samtidigt som de fortsätter utveckla produktportföljen för att matcha framtida kunders behov.


Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som Helikoptertekniker möts du av en utmaning utöver det vanliga. Här väntar en bred roll där du dels arbetar praktiskt med att steg för steg montera helikoptrar och samtidigt får möjlighet att optimera processer och stötta UMS Skeldars kunder i installationer och anpassningar.

Du kommer att tillhöra ett mycket kompetent team som i dagsläget består av tre montörer/tekniker med hög arbetsmoral och arbetsglädje. Här uppmuntras du till att bidra med idéer till innovation och utveckling. Tillsammans utövar ni ett hantverk inom en högteknologisk bransch i framkant. Denna position är perfekt för dig som vill vara med och påverka arbetet i en mindre verksamhet med höga ambitioner.


Din profil
För att passa tjänsten som Helikoptertekniker tror vi att du har en tidigare bakgrund som antingen helikoptertekniker eller flygtekniker, men välkomnar även dig som nyligen avslutat en utbildning inom relevant område. Du har tidigare erfarenhet av montering och tycker om att både arbeta praktiskt men samtidigt tänka utanför boxen. Placeringsort är Linköping, men kortare resor inom tjänsten kan förekomma.

• Det ställs höga krav på såväl engelska som svenska i tal och skrift
• Du ska ha goda kunskaper inom ritningsläsning
• Meriterande för tjänsten är Helikoptercertifikaten B1 och B2

För denna tjänst är det viktigt att du är orädd och vågar ta dig an nya utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där det vi gärna ser att du är initiativtagande och trivs att arbeta i en föränderlig verksamhet där ingen dag är den andra lik. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och sätter stort värde på samarbete såväl internt som externt. Som person är du problemlösande och tycker om att finna alternativa lösningar.


Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Bolling på josefine.bolling@skill.se

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med en trygg anställning hos Skill.


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-12-11

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4767
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser