HR konsult


Erfaren HR - konsult med inriktning rekrytering inom kompetensförsörjning i Gävle.

Om företaget
På uppdrag av kund samarbetar Skill i rekryteringsprocessen för denna tjänsten som HR konsult. Tjänsten är förlagd på heltid under minst 6 månader. Arbetet utförs på distans ungefär 50%. Kunden har sitt kontor i centrala Gävle och erbjuder utbildning i deras rekryteringsverktyg vid anställning.

Dina arbetsuppgifter
Som HR – konsult med inriktning rekrytering erbjuds du en bred tjänst med möjligheter att påverka ditt eget arbete. Du kommer självständigt att arbeta nära verksamheten med operativa och strategiska frågor inom HR-området där du är stöd till cheferna i rekryteringsprocessen.
Du kommer att ansvara för hela eller delar av rekryteringsprocessen som omfattar behov och kravprofilsanalys, utformning av annonser och annonseringsplan, tidplan, urvalsarbete, intervjuer, tester, referenstagning samt uppföljning av genomförda rekrytering. Säkra kandidatens upplevelse genom hela rekryteringsprocessen i syfte att ständigt vara en attraktiv arbetsgivare.


Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR eller motsvarande eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivare bedömer likvärdig, minst 2 års heltidsarbete med rekrytering de senaste 3 åren.

Du känner dig bekväm i HR frågor och har intresse och erfarenhet av att leverera efter mål på ett affärsmässigt sätt. Fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse. Sätter höga normer för kvalité och produktivitet. Arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du brinner för ordning och reda och ser mixen av personaladministrativa uppgifter, i en digitaliserade HR processer.

Som person är du självgående och tar initiativ till att driva ditt arbete framåt. Du är trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer på olika nivåer och funktioner i organisationen. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift på Svenska. Du kan formulera dig i samspel med andra och anpassar ditt språk till olika situationer.

Skallkrav:
Erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering
Erfarenhet av arbete i rekryteringssystem

Meriterande:
Körkort – B
Erfarenhet av testsystemet Jobmatch
Erfarenhet av Visma RecruitAnsökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Andreas Schmidt 08-12097175, eller andreas.schmidt@skill.se


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2022-01-14

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6613
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1300
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri, tech och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Kundansvarig
013-32 94 21