FREDAG 18 OKTOBER 2019

HR-konsult till Wikan Personal


Vi utökar vårt kunderbjudande inom HR-tjänster och söker dig som vill stötta både små och stora företag i deras HR-arbete.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser verksamhetens behov. Wikan Personal har kontor på tio orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Det nordligaste kontoret ligger idag i Skellefteå.

Våra kontor drivs utifrån varje orts lokala förutsättningar av engagerade platschefer som tillsammans med sina medarbetare utvecklar den lokala affären. I koncernen finns idag sex rörelsedrivande bolag.

I Skellefteå är vi idag sju medarbetare som arbetar med att hjälpa våra kunder inom bemanning, rekrytering och HR-tjänster. Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla affärsområdet för HR-tjänster tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som HR-konsult är väldigt varierande och kan omfatta alla inom HR förekommande frågor. Vi stöttar våra kunder i såväl strategiska som operativa uppdrag, under kortare eller längre perioder. Exempel på arbetsuppgifter är chefstöd, arbete med policy och riktlinjer, arbetsmiljö, arbetsrätt, Employer Branding, lönekartläggning, kompetensutveckling och rekrytering. Våra kunder är såväl mindre företag med omkring 20 anställda som börsnoterade stora koncerner.

Du blir en del av ett tight team med lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Nu ser vi fram emot att du med dina expertkunskaper inom HR-området ska bidra till fortsatt tillväxt inom vårt affärsområde för HR-tjänster. Vi har idag stor efterfrågan inom rekrytering och ditt första uppdrag kommer vara som rekryteringsspecialist. Beroende på efterfrågan kan viss försäljning av HR-tjänster förekomma i rollen framöver. I denna roll kommer du i stor utsträckning arbeta på plats ute hos kund, men ha din bas på Wikans kontor i Skellefteå där du tillsammans med kollegor arbetar med att driva och utveckla hela kontorets verksamhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som älskar att arbeta med personalrelaterade frågor. Du trivs i en konsultativ roll och har förmågan att leverera hög kvalitet i både enklare och mer kvalificerade uppgifter.
För att vara rätt för rollen har du sannolikt en personalvetarutbildning och några års arbetslivserfarenhet som exempelvis HR Manager/HR Business Partner eller HR-specialist. Du har självständigt ansvarat för flertalet av de uppgifter som rollen som HR-konsult innebär. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en konsultativ roll är givetvis mycket meriterande.

Förutom att konsultrollen ställer krav på flexibilitet och affärsmannaskap strävar vi på Wikan i Skellefteå också efter att ha människan i centrum och att skapa personliga relationer. För dig som delar våra värderingar finns här möjlighet att bli del av ett engagerat gäng som brinner för att hjälpa Skellefteå att växa.

Information och kontakt
Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 27 oktober 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post linnea@wikan.se.

Upplagd: 2019-10-09

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västerbottens län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5878
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 700
Wikan Personal är ett expansivt personalföretag med flexibla och effektiva bemanningslösningar för ditt företag. Vår verksamhet bygger på den lokala närvaron för att tillgodose bra service för dig och för våra anställda.
Under 2017 omsatte Wikan Personal ca 330 mkr och hade i medeltal ca 700 anställda.

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Vetlanda, Eksjö och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Kalmar
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
Trollhättan
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
Hässleholm
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
Anderstorp
0371-39 30 31

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser