Industriarbetare till Finspång


Har du tidigare erfarenhet inom industri och vill jobba hos någon av våra kunder i Finspång? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill jobba inom industrin i Finspång. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan arbetet bland annat innebära bearbetning av material, övervakning av maskiner, montering, truck- eller traverskörning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin. Vi ser till att du får en tjänst där du kan ta vara på dina erfarenheter men också utvecklas och få de utmaningar vi är ute efter.


Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller utbildning inom området och redo att börja din nästa utmaning. Det här är ett jobb för dig som trivs med att arbeta både självständigt och i team samt känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är en person som känner engagemang och lojalitet till ditt arbete och alltid gör ditt bästa. Tidigare erfarenhet av arbete inom industri är meriterande så som tex traverskörning, operatörsarbete, montering, svetsning, lödning, bearbetning eller liknande.

Krav för tjänsten är B-körkort.

Det är även starkt meriterande om du har truckkort och travers kort men vi kan även utbilda dig längs vägen om du är rätt person för jobbet.

Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att klicka på ”ansök nu"-knappen där du skickar in din ansökan. Skriv några rader om din erfarenhet, vad du är intresserad av och på vilket sätt du faktiskt är den vi söker. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Angervåg, emma.angervag@skill.se, 011-199463

Välkommen med din ansökan!

Upplagd: 2021-11-25

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6497
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1300
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri, tech och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Kundansvarig
013-32 94 21