Industrilackerare


Industrilackerare till vår kund i Söderhamn

Om företaget
Wikan Personal är ett expansivt personalföretag med flexibla och effektiva bemannings- och rekryteringslösningar. Vår verksamhet bygger på den lokala närvaron för att tillgodose bra service för våra kunder och våra anställda.

För kunds räkning så söker vi en industrilackerare. I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn, men vi kommer att informera dig om det vid en första intervju.

Industrilackeringsbranschen är en bransch som under de senaste fem till femton åren har utvecklats stort. Framför allt inom miljöeffektiva produkter. Idag är pulverlackering en teknik som används helt utan lösningsmedel och våtlackeringen har färger och ytbeandlingsmedel som till 40 procent är utan lösningsmedel. Att återvinna restprodukter är enklare och sprutmaskinerna optimeras allt bättre för att minska slöseri med färg. Hos vår kund är det självklart att arbeta mot att minska resursanvändningen såväl som användningen av farliga kemikalier.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker lackerare som gärna har vana och erfarenhet av lackering/sprutmålning av produkter i stål, järn. Samt av moment som förutom lackering ingår i ett bra rostskydd såsom till exempel tvättning, slipning, maskering, blästring.

Hos kundföretaget blir du del av ett engagerat gäng som vistas i fina lokaler med ny teknik. Vi sätter alltid kunden i fokus och tar gärna emot idéer från medarbetare som leder fram till att vi får en ännu bättre arbetsplats. De flesta hos oss arbetar i grunden dagtid men skiftarbete förekommer.


Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet, alternativt en stark vilja att lära dig detta hantverk. Du bör trivas med ett fysiskt krävande arbete där du också förväntas ta mycket eget ansvar.
Du är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel och noggrann.
Meriterande är om du har truck- och/eller traverskort, härdplastutbildning.
Din läs- och hörförståelse i svenska är så pass god att du kan ta till dig arbets- och säkerhetsinstruktioner.


Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2023-12-10, urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor kring tjänsten, kontakta endera Catrine Pehrsson via epost, catrine@wikan.se eller ring på 0278- 52 33 12, eller Magnus Jonsson via e-post, magnus.j@wikan.se eller ring på 0278-52 33 11

Om Wikan Personal
Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:
- Att arbeta för en ledande leverantör inom eltjänster.
- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se


Upplagd: 2023-11-17

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 11680
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ej aktiverad
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 850
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Hässleholm, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Ystad, Vetlanda, Eksjö, Karlskrona, Stockholm, Trollhättan, Bollnäs och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Kalmar
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
Trollhättan
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
Hässleholm
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
Anderstorp
0371-39 30 31