MÅNDAG 25 MARS 2019

Industripersonal i Mora

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Industrin i Mora söker nu fler Clockwork-medarbetare inför vårens produktionsökningar. Tidigare erfarenhet från industrin är inte ett krav, men det är meriterande. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Några arbetsuppgifter som kan förekomma är montering, paketering och övervakning av maskiner bland annat.

Din profil
För oss är personlighet viktigt. Vi ser att du som söker är en positiv och social person som alltid vill ge det lilla extra i ditt arbete. Du är lättlärd, flexibel och har inga problem med att rycka in där det behövs. Du klarar av fysiskt arbete i kombination med högt tempo. Plikttrogen och noggrannhet är egenskaper vi värderar högt! Det är lika viktigt att du klarar av att samarbeta med dina kollegor, som det är att du kan arbeta självständigt.

I tjänsterna krävs det att du talar och förstår instruktioner på svenska. Körkort B är starkt meriterande.
Uppdragslängd kan variera. Dag, kväll -och nattskift kan förekomma.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Intervju av kandidater kommer att ske löpande. Välkommen in med din ansökan!

Då vi eftersträvar en jämnställd arbetsplats, så ser vi gärna kvinnliga sökanden.


Upplagd: 2019-03-14

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Dalarnas län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4448
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser