Information Security Specialist till Toyota!


Vill du vara med och utveckla informationssäkerheten på ett globalt bolag? Toyota Material Handling Europe (TMHE) stärker nu sitt team med en Information Security Specialist. En roll för dig som vill arbeta med att leda, samordna och driva arbete kring informationssäkerhet och riskhantering. Här blir du en nyckelperson i strategiska projekt som bidrar till att utveckla TMHE:s affär och erbjudande.

Dina arbetsuppgifter
Enterprise Architecture (EA) är en avdelning inom TMHE Information Systems som äger och förvaltar TMHE:s centrala systemplattformar. Våra medarbetare spelar en viktig roll i projekt, teknik och leverantörsval samt arbetar för att TMHE får hög effekt/nytta av sina system som helhet, att det finns en övergripande strategi för framtida funktioner och IT-investeringar samt att företagets IT-arkitektur är välfungerande, motsvarar säkerhetskrav och är kostnadseffektiv.

Du rapporterar till Head of Enterprise Architecture och dina huvudsakliga utmaningar kommer att bli:

• Arbeta förebyggande med frågor kring hot och risker inom området informationssäkerhet samt uppdatera TMHE Ledningssystem för Informationssäkerhet (LIS)
• Påverka och bidra till att vidareutveckla en säker informationshantering och hantering av risker inom TMHE
• Involveras i processer inom t.ex. upphandling och personuppgiftshantering samt delta i projekt utifrån en expertroll inom informationssäkerhet
• Utarbeta policys, utreda säkerhetsincidenter, genomföra informationsklassningar, riskanalyser och utredningar, samt utbilda i syfte att uppnå ett ökat säkerhetsmedvetande

Din profil
Vi söker dig som har:
• Relevant högskole- eller universitetsutbildning
• Erfarenhet av informationssäkerhetsarbete inom riskhantering, informationsklassning och etablering av informationssäkerhetspolicys är meriterande
• Erfarenhet inom säkerhetsarbete baserat på metoder, lagstiftning och ramverk, t.ex. ISO 27001, GDPR är meriterande
• Certifieringar inom området är meriterande, såsom CISSM, CISSP eller liknande
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser det som viktigt att du är nyfiken, uppmärksam och har en positiv inställning. För att du ska trivas och utvecklas i tjänsten behöver du vara kommunikativ, serviceinriktad och bekväm i att ta ledande roller.

Vi erbjuder:
Hos oss får du arbeta inom ett bolag med stark och sund värdegrund där man tar väl hand om sin anställda. Arbetsplatsen är baserad i Mjölby men ditt arbetsfält är Europa vilket möjliggör kontakter med många intressenter såväl inom TMHE som med externa partners. Vi erbjuder mycket goda möjligheter för personlig utveckling i en professionell och internationell organisation både vad gäller operativt och mer långsiktigt arbete.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar TMHE med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Daniella Möller 013-495 88 16 alt. daniella.moller@skill.se.

Om oss
Toyota Material Handling Europe (TMHE AB) levererar materialhanteringslösningar och kan erbjuda ett omfattande sortiment av truckar och lagerutrustning. Verksamheten bedrivs av ca 11 500 anställda i mer än 30 länder. TMHE Information Systems (TMHE IS) i Mjölby ansvarar för de centrala applikationerna i Europa, som ERP-systemet, ett antal anslutningssystem och rapporteringsapplikationer. Just nu pågår ett harmoniseringsarbete inom TMHE AB gällande processer och verktyg som stegvis kommer förändra och utveckla både arbetssätt och IT-miljön.

Upplagd: 2021-11-25

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6494
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1300
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri, tech och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Kundansvarig
013-32 94 21