Inköpare


Söker du en spännande och utmanande roll inom inköp i en projektorganisation? Då är här en möjlighet för dig! Vi letar efter en engagerad inköpare som kan ta ansvar för hela inköpsprocessen och tillsammans med projektledare och övrig organisation säkerställa att våra projekt går smidigt och effektivt.

Om företaget
G. Larsson Starch Technology AB är en världsledande helhetsleverantör inom utrustning för stärkelseframställning och tillverkning såväl hela processlinjer som enskilda maskiner och komponenter. Företaget är familjeägt och grundades 1948. Idag levererar vi till kunder över hela världen och mer än 98% av omsättningen utgörs av export. Huvudkontoret finns i Bromölla, där också all konstruktion och tillverkning sker. Vi tillverkar egenkonstruerade maskiner i rostfritt material som oftast är kundunika. I koncernen finns även ett antal systerbolag varav det största har sitt säte i Staffanstorp och sysslar med skärande bearbetning.

Nu söker vi en inköpare till vårt erfarna inköpsteam. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpare kommer du genomföra och administrera projektinköp. Det inkluderar att göra avrop mot våra befintliga avtal, gör beställningar enligt inköpsanmodan och bevaka och följa upp leveranserna för att säkerställa att de levereras i tid och uppfyller våra krav.

Du jobbar aktivt för att sänka kostnaderna samtidigt som du tar hänsyn till både tekniska krav och de föränderliga marknadsförutsättningarna genom att begära in offert, förhandla priser samt, vid behov, hitta nya leverantörer och göra bedömning av dessa. I rollen ingår även att hantera reklamationer och garantier samt granska och attestera fakturor.

Vi jobbar tillsammans med att ständigt utveckla och förbättra vår inköpsavdelning och stödja organisationen i inköpsfrågor. Tillsammans arbetar vi även för att upprätthålla goda leverantörskontakter. Du välkomnas till ett erfaret inköpsteam på tre personer som kommer hjälpa dig in i rollen på bästa sätt. Det finns en tydlig introduktionsplan för din första tid för att ge dig de bästa förutsättningarna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har minst två års erfarenhet från en inköpsroll i tillverkande bolag, med fördel från ett bolag med teknisk inriktning. Du har relevant utbildning för tjänsten alternativt skaffat dig likvärdig erfarenhet genom fler år i yrkeslivet. Avgörande för att lyckas i rollen är att du har grundläggande teknisk kunskap och övergripande kunskap av ritningsläsning för att kunna göra rimlighetsbedömningar i samband med inköpen.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift då många kontakter är internationella. Du är också en van användare av affärssystem, har du tidigare arbetat i Jeeves är det en fördel.

Eftersom vi är ett familjeägt företag och arbetar nära varandra är dina personliga egenskaper mycket viktiga för oss. Du har en positiv inställning, är noggrann, självständig och drivande samtidigt ödmjuk inför dina uppgifter. För att trivas i rollen krävs ett flexibelt förhållningssätt då stora projekt ofta gör att vi behöver göra omprioriteringar. Vidare behöver du trivas med många kontaktytor, både internt och externt.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bromölla, med tillträdesdag snarast enligt överenskommelse.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Ansök idag och bli en värdefull del av vårt team! Ansökan skickas in via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval, sista ansökningsdag är den 30 november. För mer information eller vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Johanna Fondell på 044-5906502.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2023-11-09

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 11656
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ej aktiverad
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 850
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Hässleholm, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Ystad, Vetlanda, Eksjö, Karlskrona, Stockholm, Trollhättan, Bollnäs och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Kalmar
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
Trollhättan
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
Hässleholm
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
Anderstorp
0371-39 30 31