TORSDAG 06 MAJ 2021
Följ oss i sociala medier

Integrationsspecialist till Solution Xperts


Solution Xperts växer och behöver nu förstärkning inom sitt affärsområde Integration i form av en kundorienterad och driven integrationsspecialist med några års erfarenhet av arbete med integrationslösningar. Vill du bli en del av ett kompetent gäng i en personalägd och framgångsrik organisation? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!

Om företaget
Solution Xperts är ett konsultbolag som primärt säljer lösningar, och det mesta av utvecklingen sker inhouse på kontoret i Linköping. De brinner för att med tekniken som verktyg skapa affärsnytta för sina kunder. Målsättningen är att vara en rak, ärlig och okomplicerad leverantör och arbetsgivare som alltid styrs av sin etiska kompass. Detta visar sig i en öppenhet och flexibilitet mot såväl kunder som medarbetare. Solution Xperts har en platt organisation, vilket gör att du som anställd har stora möjligheter att vara med och påverka.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som integrationsspecialist på Solution Xperts kommer du att ingå i ett mycket kompetent och kunnigt team där alla spelar en viktig roll. På företaget finns ett flertal egenutvecklade komponenter för integration och övervakning. Du förväntas vara med och bidra till att bygga vidare på dessa såväl som på integrationserbjudandet som helhet. Solution Xperts är Microsoftpartner och mycket av utvecklingen inom integrationsområdet sker i tekniker såsom:

• Biztalk
• Azure
• .NET
• C#
• SQL Server

I rollen ingår även att på ett lyhört och intresserat sätt hantera kundkontakter, nya som befintliga, och att leda projekt med teknisk höjd. Utifrån de behov som du identifierar i kunddialogen kommer du att tekniskt designa lösningar som utvecklingen sedan baseras på. Du kommer även att få möjlighet att ta lead i utvecklingsteamet och driva arbetet framåt.

Din profil
För att passa in i rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom systemutveckling eller motsvarande och har arbetat med lösningar inom systemintegration tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Azure, BizTalk eller andra integrationsplattformar. Det är meriterande om du även har erfarenhet av databasutveckling och systemutveckling på Microsoft-teknik i stort.

Du har förmågan att arbeta självständigt, besitter ett starkt driv och tar gärna initiativ. Du bör också känna dig bekväm med att hantera projekt. Vidare ser vi att du är en prestigelös person som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du är duktig på att skapa förtroende för att etablera och bevara kundrelationer och ser alltid till kundens bästa. I din konsultmässighet har du förmågan att tänka och agera affärsmässigt i allt du gör.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Solution Xperts med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson 013- 43 67 28 alt alexandra.karlsson@skill.se.

Upplagd: 2021-05-04

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5677
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser