MÅNDAG 20 JANUARI 2020

Junior applikationsutvecklare till IMI i Linköping


På IMI finns en härlig mix av kompetenta människor. Vi är extra stolta över vår jämna åldersspridning samt vår goda procentuella fördelning mellan kvinnor och män. Gemensamt är att alla drivs av att jobba med samhällskritiska funktioner och att skapa verklig kundnytta. Vi är ett stabilt företag med ett långsiktigt tänk som nu förstärker det redan framgångsrika kontoret i Linköping city med ytterligare juniora applikationsutvecklare.

Om företaget
Industri-Matematik International AB (IMI) är ett mjukvaruutvecklingsföretag med kontor i Sverige och deras kunder är företag som ser effektiva och dynamiska logistiklösningar som en av sina viktigaste konkurrensfördelar. De har kunder både inom Sverige och internationellt. Apotek Hjärtat, Ahlsell, Norges-Gruppen, och Schenker Logistics är bara några exempel.

På kontoret i Linköping, beläget mitt i stadskärnan, finns en jämn könsfördelning och kollegorna arbetar i en vänskaplig arbetsmiljö där roliga aktiviteter utförs både på och utanför arbetsplatsen. Kollegiet stöttar varandra genom aktiviteter som mentorskap och utbildningar, allt för kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklings-möjligheter inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
På IMI drivs vi av att hjälpa våra kunder att förenkla vardagen för alla Nordbor. Tillsammans säkerställer vi bland annat att matleveranser kommer till butikerna, att det finns kontanter i våra uttagsautomater och att försörja Norden med byggmaterial. Genom att programmera kundspecifika anpassningar av vårt system får du inte bara en god insikt i våra kunders verksamheter, utan bidrar även till att vardagen blir lite enklare för oss alla.

Du kommer att jobba med vårt orderhanteringssystem Advanced Order Management som är en del i vår produktsvit IMI Supply Chain. Här får du möjlighet att arbeta nära stora nordiska kunder och internationella koncerner med avancerade processer och systemlösningar inom logistik.

Vi är övertygade om att din trivselnivå på jobbet är direkt avgörande för hur du presterar. Därför görs stora investeringar i både personal och produkt. Vi är måna om att du har en balans mellan arbete och fritid och känner att du kan utvecklas på jobbet.


Din profil
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och är troligtvis i början på din karriär.

Din konsultmässiga approach och naturliga nyfikenhet är till stor nytta när du skapar dig en övergripande förståelse för olika verksamheter. Ditt logiska sinne och engagemang kommer väl till pass när du dyker ner i koden och skapar magi.

Vi ser det som positivt om du behärskar något av följande:
• Databaser
• .NET
• Java
• C, C++, C#
• Logistik och ekonomi

Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.


Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar IMI med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöknings-datum, därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Karlsson, 013–473 20 68 alt. alexandra.karlsson@skill.se

Upplagd: 2019-12-13

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4674
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser