TISDAG 19 FEBRUARI 2019

Junior resande eltekniker


Gillar du att arbeta praktiskt och drivs för elteknik? Gillar du att arbeta på olika orter och har möjlighet att arbeta runt om hela Sverige? Sök tjänsten idag, vi sköter urvalet löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som eltekniker hos vår kund kommer du att vara del av ett härligt team. Du kommer att jobba ute hos kund i olika projekt runt om i hela Sverige som kan vara några veckor till år. Du har därför möjlighet att bo vart som helst i landet förutsatt att du är öppen för resandet. Självklart står vi för reseersättning, traktamente och boende under tiden du är borta. Du kommer att arbeta på olika värme och elkraftverk där projekten kan innefatta både förvaltning så som nybyggnationer.
Dina ansvarsområden kommer att vara:
• Förebyggande och avhjälpande underhåll på kraft och processanläggningar
• Felsökning och reparationer av el och automationskomponenter
• Provning och idrifttagning av kraft och processanläggningar vid olika tillbyggnadsprojekt

Som junior eltekniker kommer du få full upplärning samt en handledare som lär dig under arbetet.


Om företaget
Vår kund har funnits sen 1995 och erbjuder tjänster och kompletta lösningar inom driftsättning och provning på värme och elkraftverk. Det finns fem affärsområden i bolaget, Automation, Elkonstruktion, Elkraft, Process och Instrument. De är idag 60 anställda på bolaget fördelat på Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Oskarshamn, Västerås och Örebro. Du har möjlighet att bo vart som helst i Sverige förutsatt att du är redo på att resa i din tjänst. Du kommer att arbeta måndag till fredag i på olika orter i Sverige.

Din profil
Skallkrav:
• YH alt. vidareutbildning mot elteknik
• B-körkort och egen bil

Vi ser det meriterande om du har utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som elektriker. Det är även ett stort plus i kanten om du har CAD kunskaper.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och därför söker vi dig som har fötterna på jorden och gillar att arbeta i grupp. Du ska vara tekniskt intresserad och kunna vara tydlig i din kommunikation med kunder och kollegor.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Kan utgå ifrån hela Sverige men helst Stockholm
Arbetstider: 07-16
Lön: Fast plus traktamente och reseersättning

Upplagd: 2019-02-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Sverige

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 19043
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Framtiden i Sverige AB

0200-262611
Ingen e-post


SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser