Kontrollant till Saab Aeronautics


Brinner du för kvalitet och vill arbeta på ett spännande och innovativt företag som ligger i framkant inom teknik? Vi söker nu tre kontrollanter till Saab i Tannefors.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Mest känt av dessa är Gripen där Aeronautics har ett helhetsansvar från utveckling till försäljning och även support på sålda flygplan.

Dina arbetsuppgifter
Som kontrollant kommer du arbeta med kontroll och mätning av svarvade eller frästa produkter på avdelningen. Det innebär främst manuell testning av detaljer från detaljtillverkningen. Du hanterar även mätmaskiner och dokumenterar löpande. Mätmaskinen du främst arbetar med är en Zeiss-maskin med mjukvara Calypso. Du arbetar med att utveckla och förbättra kontrollavdelningen tillsammans med kollegor inom gruppen.

Avdelningen består av cirka 30 medarbetare och i rollen ingår även kontakt med andra kollegor på olika avdelningar vid behov. Du arbetar med dagligstyrning 5:S och målstyrning. Arbetstiden är förlagd enligt 2-skift.


Din profil
Vi söker dig med utbildning från tekniskt gymnasium eller högskola med relevant inriktning alternativt erfarenhet som anses motsvarande.

Andra krav för tjänsten är:
- Intresse och erfarenhet av CNC, svarv och/eller fräs
- Erfarenhet av egenkontroll inom tillverkningsindustrin och manuella mätdon
- Intresse för kvalitet och mätteknik
- Mycket goda datorkunskaper, Office-paketet
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Har du erfarenhet av att arbeta som mättekniker/kontrollant tidigare är det mycket meriterande.

Som person bör du vara kvalitetsmedveten och noggrann. Vi ser gärna att du är självgående men trivs att arbeta i grupp och är lyhörd mot andra och kan ställa frågor vid behov. Positiv inställning bidrar med god arbetsmiljö bland kollegor och det värdesätter vi högt.


Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att utvecklas på Saab? I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin, isablle.wallin@skill.se.

På grund av semester kommer urvalsarbete och eventuella frågor hanteras med start vecka 33.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Upplagd: 2022-07-04

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 7192
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1600
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering,
bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Annonser