Kreativ CNC-operatör till Borghamns Stenförädling

*
Är du en kreativ CNC-operatör som drivs av nya projekt? Då är det dig vi söker! Borghamns Stenförädling söker efter en medarbetare som vill vara med och utvecklas i deras verksamhet.

Om tjänsten
I tjänsten som CNC-operatör på det familjära företaget Borghamns stenförädling jobbar du i nära samarbete med dina kollegor och lärs upp från grunden. Borghamns stenförädling startades 1951 och är erfarna inom bearbetning och förädling av natursten. Då huvuddelen av materialet bryts från egna stenbrott får du som medarbetare vara delaktig i hela processen, från råmaterial till färdig produkt. Projekten kan vara både små och stora med allt från fönsterbänkar och golv för privatkunder till större restaureringsprojekt som innebär avancerat hantverk av företagets stenhuggare.

Det här är en direkttillsättning vilket innebär att du blir anställd av Borghamns stenförädling. Tjänsten inleds med en provanställning, därefter tillsvidareanställning. Rekryteringsprocessen sker i samarbete med Montico.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med CNC-bearbetning av natursten i olika moment, till din hjälp har du modern maskinteknik. Du kommer att framställa ritningar i CAD där det kan vara allt från enklare bänkskivor till större restaureringsprojekt med utsmyckningsdetaljer. Arbetet innebär allt från programmering, inmatning av material, kvalitetssäkring samt felsökning. Då bearbetning av natursten är unikt i många avseende krävs stor noggrannhet och känsla för kvalitet. Kunden är vårt största fokus vilket är en värdegrund vi hoppas att du delar med oss.


Vi söker dig som
- Är kreativ och har ett öga för material och kvalitet.
- Har god datavana och erfarenhet i CAD och CNC-teknik.
- Har vana av att jobba både självständigt och i team.
- Är driven och ansvarsfull samt har en vilja att utvecklas.


Krav:
- Svenska i tal och skrift.
- B-körkort

Upplagd: 2022-05-10

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 7805
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Box 416
57325 Tranås
Besöksadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Montico har cirka 500 anställda. Varje år utbildar vi omkring 1000 personer i våra olika företagsutbildningar. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Relaterade sökord

, , ADR 1.3, Arbete, Arbete på väg, Arbetsplats, Autocad grundutbildning- Mechanical, Automation , Automation BAS, Barnskötare, Bemanning, Besiktningsman, Certifiering blå nivå, CNC, Elmontör, Eltekniker, Engelska, Externt svetsansvar, Fallskyddsutbildning, Fastighetsskötare, Fastighetstekniker, Form och lägestoleranser, Företagsutbildning, Grafisk Grund, Heta arbeten, Heta Arbeten, Hjullastare, Hyrrekrytering, industrikompetens, Industrirörmontör, Industriteknik, Industriteknik BAS, Industriteknisk, Industriutbildning, International welding, ISO, IW utbildning, IWS, IWS, IWS, Jobb, Kompetenssäkrad industri, Kontroll och besiktning av pallställ, KSI, Kvalitetsledningssystem EN ISO 3834, Kvalitetsstyrning, Ledarskapsutbildning, Lediga jobb, Lärling, Lärlingsutbildningar, Magnetpulverprovning, Maskinförare, Matchningstjänster, Matematik, Metodspecifik, Mobila arbetsplattformar, Mobila arbetsplattformar, Monteringsutbildning, Nätverk, Oförstörande prövning, Orienteringsutbildning, Pallställ, Penetrantprovning, Personcertifiering – Svetsarprövningar, Plåtteknik, Produktionsledare, Rekrytering, Riskanalys, Ritningsläsning, Ritningsläsning, SFI, Ställningsbyggnad, Stödassistent, Svenska, Svets, Svets och plåtteknik, Svetsarbeten, Svetsarprövning, Svetsarprövning, Svetsbeteckningar, Svetsprocedurkontroll WPQR, Svetstjänster, Teamledarutbildning, Teleskoplastare, Travers, Truck, Underhåll, Underhåll BAS, Utbildning , Utbildning besiktningsman, Validering, Validering, Verksamhetssystem EN 1090, Verkstad och CNC teknik, Verkstadsmätteknik, Visuell kontroll, Visuell kontroll, Visuell kontroll, VVS montör, YKB, YKB utbildning, Yrkesutbildning

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik
Annonser