Kundtjänstmedarbetare till Länsförsäkringar i Hudiksvall

Om företaget
På Länsförsäkringar i Gävleborg jobbar vi medvetet med att finnas nära dig som kund - både i plats och tanke. Vi har 6 lokala kontor vilket betyder att när du ringer eller besöker oss möts du av människor som känner till dina trakter och som arbetar och lever nära dig. Hos oss hittar du inte bara försäkringar för livets alla lägen, vi är också en uppskattad bank och en heltäckande fastighetsförmedling.

Vårt samhällsengagemang är viktigt för oss och vi tror på att fortsätta investera för barn och ungas bästa runtom i Gävleborg. Just därför jobbar vi aktivt med vårt samhällsengagemang, inte minst genom vår Samhällsfond.

Vill du arbeta på ett företag där kundupplevelsen ligger i fokus? Är du serviceinriktad som person och gillar det personliga mötet med kunden? Då kan den här rollen passa dig! Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare till ett längre vikariat till vårt kontor i Hudiksvall.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som kundtjänstmedarbetare är du första kontakten med våra kunder. Du jobbar i vår kundhall och har tillsammans med dina kollegor ansvar för att leverera den bästa kundupplevelsen.
Ärendena är ofta av snabb karaktär och kan vara allt från att teckna en försäkring till att hitta rätt vardagslösningar till kunden inom området betala. Naturligtvis ser du tillkundens hela engagemang inom bank och försäkring och slussar dem vidare när du upptäcker behov inom spara, placera och låna. Denna tjänst är ett vikariat under 1 år.

Vi erbjuder dig
Vi jobbar enligt våga, prova, lär… Hos oss får du frihet att utmana dig själv för din, dina kollegors och för bolagets skull. Vi brukar säga att uppdraget är större än rollen- att tillsammans hjälps vi åt- oavsett var i organisationen vi befinner oss.

Din profil
Vi ser att du har en avslutad gymnasieutbildning i grunden, tidigare erfarenheter av ett serviceyrke är meriterande.
Hos oss på Länsförsäkringar är det viktigt att du är serviceinriktad och professionell i ditt bemötande och trivs med att skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Du är kommunikativ och har lätt för att förstå kundens behov samt är lyhörd inför kunder såväl som dina kollegor.

Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en förmåga att noggrant planera ditt arbete och är duktig på att hålla deadlines. Dessutom är du bra på att hantera utmanande situationer och bevarar lugnet även när det är mycket att göra.

Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 17 maj 2024 Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på telefonnummer:
073 351 27 05, jennie.helmersson@clwork.se

Upplagd: 2024-04-30

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 15718
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702