MÅNDAG 18 JANUARI 2021
Följ oss i sociala medier

Kvalitetsrevisor till Saab

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Du som kontrollant kommer tillhöra kontrollavdelningen på maskinverkstaden på Saab Aeronautics i Tannefors, Linköping.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetsrevisor inom produktion verkar du internt över en stor del av verksamheten i Saab Aeronautics produktionsorganisation. Du kommer att tillsammans med nuvarande revisorer, med hjälp av det värdeskapande verktyget revision, stötta verksamheten i dess förbättringsarbete. Ditt fokus kommer ligga på verksamhets- och processrevisioner av våra stödfunktioner och kontor. Du kommer också ansvara för att koordinera revisionsprogrammet inom ditt fokusområde, för att planera och resurssäkra ingående revisioner samt sammanställa och rapportera utfall. En annan viktig del av arbetet kommer att vara att bidra till en fortsatt utveckling av revisionsverksamheten för att på ett ännu bättre sätt kunna stötta produktionssystemets kvalitetssäkrings- och förbättringsarbete.

Din profil
Vi söker dig som har god vana att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra. Du är drivande och har en stor vilja att hitta lösningar. Dina personliga egenskaper bör vara att du har hög integritet och god kommunikationsförmåga, vidare måste du vara noggrann och analytisk, med fokus på både detaljer och helhet. Du är nyfiken och söker svaren på frågor, samt drivas av viljan att förbättra verksamheten.

Du bör ha goda kunskaper inom kvalitetsledningssystem, processoptimering och projektledning, samt ser det meriterande med kunskaper inom ISO 9001 och EN 9100. Vidare är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning.

Vi tror att du som söker i grunden är civil, eller högskoleingenjör.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av oss på Skill. Start omgående och uppdraget stäcker sig till 2021-06-30 men chans för förlängning.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att söka. Om du har frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Frida Jakobsson, frida.jakobsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2021-01-13

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5567
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser