Lager- & Reservdelsansvarig

Om företaget
Snapphanetruck AB med verkstad och huvudkontor i Hässleholm och verkstad i Helsingborg säljer truckar över hela landet. Företaget har en serviceorganisation som täcker större delen av Götaland.

Snapphanetruck AB:s affärsidé är att köpa begagnade Linde- och Toyotatruckar, ta truckarna till verkstaden i Hässleholm, rekonditionera och låta trucken gå igenom företagets noggranna kvalitetssystem i produktionen för att sedan leverera en truck i nyskick efter kundens önskemål. Företaget erbjuder även nya Toyotatruckar specialanpassade efter kundens önskemål. Snapphanetruck AB:s ledord i verksamheten är kvalitet.

Mer information om Snapphanetruck AB hittar du på vår hemsida, www.snapphanetruck.se

Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker en lager- och reservdelsansvarig till vår verkstad i Hässleholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lager- och reservdelsansvarig kommer du att tillsammans med en kollega vara ansvarig för att säkerställa ett effektivt och relevant flöde av reservdelar, dvs att rätt reservdelar i rätt antal finns tillgängliga vid rätt tillfälle. Genom att genomföra regelbundna analyser av flöde samt lagernivåer utvecklar och implementerar du strategier för att optimera reservdelsflödet. Dagliga arbetsuppgifter kommer att vara lagerhantering, in- och utleveranser, kontroll av beställningspunkter, support åt våra verkstadstekniker och resande servicetekniker. Vidare kommer du att hantera relationer med leverantörer, förhandla om pris och avtalsvillkor samt utvärdera leverantörsprestationer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som lager- och reservdelsansvarig tror vi att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Analysera, organisera, optimera och leverera kvalité är arbetsglädje för dig! Du har en passion för detaljer och strävar alltid efter kvalitet och noggrannhet i allt du gör. Genom din utmärkta kommunikations- och samarbetsförmåga kommer du att bygga starka relationer med både interna team och externa leverantörer.

Beroende på var just du som kandidat har din spetskompetens, kan vi tillsammans med vårt nuvarande team på Snapphanetruck bygga ett ännu starkare och effektivare arbetslag.

Information och kontakt
Tjänsten som lager- och reservdelsansvarig är på heltid, arbetstiden är förlagd till dagtid och är en tillsvidareanställning hos Snapphanetruck AB.

Är du intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdag som är den 17 december.

För mer information eller frågor kontakta Tomas Nilsson, telefon 0451 – 70 74 81.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2023-11-21

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 11685
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ej aktiverad
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 850
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Hässleholm, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Ystad, Vetlanda, Eksjö, Karlskrona, Stockholm, Trollhättan, Bollnäs och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Kalmar
0455-61 27 01
Pia Wahlgren
Trollhättan
0520-52 77 31
Tomas Nilsson
Hässleholm
044-590 65 11
Nebojsa Djordjevic
Anderstorp
0371-39 30 31