Lagerpersonal till Duell Bike-Center i Tranås


Nu söker vi lagerpersonal till Duell Bike-Center i Tranås. Trivs du med att vara aktiv och arbeta i ett högt tempo? Vill du jobba i en lagermiljö med goda kollegor och högt i tak? Då kan det vara dig vi söker. Läs mer om tjänsten nedan!

Om företaget
Duell Bike-Center AB grundades 1983 i Korsholm och är ett importföretag som via ett omfattande återförsäljningsnätverk säljer importerade och egna produkter i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Belgien, Tyskland, Frankrike, England, Irland, Spanien, Tjeckien, Rumänien och Ryssland. Duells moderna logistikcenter finns i Korsholm i Finland, Tranås i Sverige, Hengelo i Nederländerna och i Montpellier i Frankrike. Koncernen har idag internationellt en personalstyrka på nästan 200 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som lagerpersonal är din huvudsakliga arbetsuppgift att plocka order som ska skickas till återförsäljare runt om i Europa. Arbetet innebär också arbete med inleverans av nya produkter. Plockningen är digitaliserad och du arbetar i en handdator där du automatiskt får upp den högst prioriterade ordern i din dator och sedan följer du systemet för att bygga din order på bästa sätt. Du har själv ansvar för att uppfylla och prestera enligt de mål som sätts för dagen.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, 08-17, och vid behov kan helgarbete vara aktuellt.

Din profil
Vi söker dig som:
- Är 18 år fyllda.
- Har truckkort A1-4, B1-6.
- Har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
- Du är kvalitetsmedveten och kan arbeta i ett högt tempo.
- Körkort och tillgång till bil.

För att trivas i tjänsten tycker du om att samarbeta med dina kollegor och bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Du tar ansvar för att leverera enligt de dagliga målen och gillar att utmana dig själv. Arbetet är fysiskt krävande vilket innebär att det är viktigt att du är i god fysisk form och tar ansvar för din hälsa. Det är meriterande om du har ett motorsportsintresse.


Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Olivia Cedervall på olivia.cedervall@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2021-11-25

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Jönköpings län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6216
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 1300
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri, tech och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Kundansvarig
013-32 94 21