Linux Systemadministratör till Cendio - industritorget.se
LÖRDAG 19 SEPTEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

Linux Systemadministratör till Cendio


Med en tydlig vision, laganda och målet att tillhandahålla organisationer världen över med en flexibel och säker Linux-skrivbordslösning, är vi nu redo att expandera och ta Cendio till nästa nivå! Vi letar därför efter en kollega med tekniska färdigheter inom Linux som vill göra våra världsomspännande kunder ännu bättre!

Om företaget
Cendio grundades 1992 och sedan dess har vi brunnit för Linux. Vårt uppdrag är detsamma idag som när bolaget startades, att göra Linux tillgängligt för människor och organisationer. Varje dag, överallt i världen, på alla typer av klienter kan våra kunder få tillgång till deras virtualiserade Linux-skrivbord via vår produkt ThinLinc.

På Cendio får du möjlighet arbeta med avancerad teknik, möta krävande och kompetenta kunder och hitta lösningar på utmanande problem. Vi är stolta över vad vi gör, och vi älskar att leverera värde, vilket är en produkt som gör verklig skillnad för våra kunder, anställda och ägare. Ett urval av kunder är exempelvis Moving Picture Company, Max Planck Institute och Standford University.

Som bolag och team arbetar vi aktivt efter värdeorden öppenhet, respekt, teamkänsla och ha roligt på jobbet. Vi är övertygad om att framgångsfaktorn är att vi tillsammans kontinuerligt arbetar med vår kultur och arbetsmiljö, både som individer och grupp. För att främja en härlig gruppdynamik så gör vi även många olika aktiviteter utöver jobbet. Tidigare har vi exempelvis haft spelkvällar, matlagningskurs, åkt gokart och haft sommarfest tillsammans med våra familjer. För oss är det viktigt att varje medarbetare har möjlighet till personlig utveckling, både professionellt och privat.

Idag är vi 10 anställda och Cendios kontor ligger lättillgängligt i Mjärdevi, Linköping.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du vara med och göra vår supportfunktion ännu mer effektiv och serviceinriktad. Med tid och stöd från vårt kunniga team kommer du på sikt bli en av våra experter på vår produkt ThinLinc. Utifrån din kunskap om Linux systemadministration och ThinLinc kommer du bidra med råd och lösningar som gör användarupplevelsen ännu bättre för våra kunder.

Du kommer både supportera nya och befintliga kunder världen över. Dessa kunder är huvudsak kunniga systemadministratörer ute på bolagen. Supporten sker framförallt över email och i enstaka fall över telefon. Ärendena kan innebära allt från att stötta kunderna i installationen av ThinLinc, felsökning, konfigurationer och integrationer till mer komplexa ärenden. Du blir därmed den viktiga bryggan mellan teamet och våra kunder, vilket i sin tur bidrar till att göra oss och produkten ännu bättre.

Utöver tidigare nämnda arbetsuppgifter kommer du också vara delvis ansvarig för driften av våra interna system. Dina intressen är viktiga för oss och det finns även visst utrymme att forma rollen efter dina preferenser.

Din profil
För att passa i rollen så tror vi att du är en person som likt oss är passionerad för Linux och tycker om att hjälpa andra. Du är serviceinriktad och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter. Vi tror också att du är strukturerad och alltid strävar efter att hitta de bästa lösningarna.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom Linux-system/servrar. Relevant erfarenhet inom systemadministration och/eller support ses som mycket meriterande. För oss väger din personlighet och intresse för Linuxområdet tungt.

Eftersom merparten av våra kunder är internationella så krävs det att du behärskar engelska flytande i både tal och skrift, men framförallt i skrift.

Vad erbjuder vi?
På Cendio får du möjlighet att ta en aktiv roll i företagets utveckling, växa med oss och forma rollen mer mot din personliga preferens. Vi vill skapa utrymme för dig att växa både som person och inom din profession. Därför erbjuder vi kompetensförsörjningsinsatser och utvecklingsplaner som är anpassade efter dig.


Ansökningsförfarande
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekrytering samarbetar Cendio med Skill. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare Therese Matsson på 013-495 89 32 alt. therese.matsson@skill.se eller Pontus Lundquist på 013-32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Upplagd: 2020-09-15

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4635
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser