Ljunghäll söker kvalitetstekniker med start omgående! - industritorget.se
LÖRDAG 19 SEPTEMBER 2020
Följ oss i sociala medier

Ljunghäll söker kvalitetstekniker med start omgående!


Är du en problemlösande och serviceinriktad tekniker med sinne för kvalitet och noggrannhet? Då kan det vara dig vi söker!


Om företaget
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Vill du veta mer om Ljunghälls tillverkningsprocess? Gå in via länken: https://www.youtube.com/watch?v=CcafQoVD2GY


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Kvalitetstekniker är du en nyckelperson i vårt arbete med att nå kvalitetsmål och med att förebygga och eliminera kvalitetsproblem. Du jobbar tillsammans med avdelningens medarbetare och i samarbete med övriga kvalitetstekniker och kvalitetssamordnare. I huvudsak arbetar med du att analysera orsaker till uppkomna problem samt att identifiera och rekommendera lämpliga åtgärder.

Arbetet innefattar bl a:
- Utföra kontroller, skriva och administrera avvikelser
- Aktivt delta på beredningsmöten för nya projekt samt vid framtagning av FMEA
- Informera och instruera i kvalitetsfrågor på avdelningen
- Utfärda tillfälliga arbets-/kontrollinstruktioner
- Uppdatera arbets-/kontrollinstruktion och FMEA

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning, tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Ljunghäll tillämpar skiftarbete varpå du som söker bör vara öppen för detta.


Din profil
Vi söker dig som har;

• minst gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning inom relevant område alternativt flera års erfarenhet inom tillverkande industri
• erfarenhet av kvalitetsarbete/kvalitetssäkring inom produktion
• kunskap i ISO 9001 & IATF 16949 är meriterande, likaså kunskap i FMEA och SPS
• datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office
• goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person…
… är du självgående med mycket god samarbets- och serviceförmåga, det är viktigt att du är lyhörd och kan engagera andra att genomföra förändringar. Du är noggrann och analytisk, har ett öga för problemlösningar och förbättringar. Självklart ligger kvalitet och teknik dig varm om hjärtat.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.


Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Ljunghäll med Skill. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till vår rekryteringskonsult Rasmus Rosander på Skill tel. 0721-412848 eller Rasmus.rosander@skill.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, vilket kan göra att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Passa därför på att skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-09-16

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Kalmar län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5195
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser