FREDAG 18 OKTOBER 2019

Marknads- & kommunikationsansvarig

Om företaget
Mora IK arbetar för att skapa landets bästa plattform för ungdomar och att främja ett aktivare liv året runt. Klubben vill också bidra till elitidrottsliga förutsättningar och bli nationellt konkurrenskraftiga. Som Sveriges äldsta ishockeyförening på landsorten vill man fortsätta att sätta avtryck inom svensk hockey.
Mora IK:s arena ska vara en självklar mötesplats i Dalarna för människor som tillsammans vill uppleva, utveckla och skapa framtida segrar. Detta uppnås genom att framgångsrikt vårda, utbilda och utveckla ungdoms- och juniorverksamhet som skapar förutsättningar för fortsatta elitsatsningar.
Mora IK söker nu en marknads- och kommunikationsansvarig som vill ta klubbens kommunikation till nästa nivå. Är du den vi söker?


Dina arbetsuppgifter
Som marknads- och kommunikationsansvarig hos Mora IK har du en nyckelroll i vidareutvecklingen av klubbens kommunikationsarbete. Du ansvarar för framtagning av marknads- och kommunikationsplan, varumärkesarbete, kommunikationskanaler, innehåll samt grafisk profil.
I rollen förväntas du har en god överblick och insyn i verksamheten och hålla föreningen uppdaterad inom olika kommunikationskanaler och det senaste inom digital kommunikation. Du kommer till hög grad vara operativ i din roll men ansvarar även för det långsiktiga- och strategiska arbetet.
Viktigt för rollen är att säkerställa att Mora IK:s visuella identitet efterlevs och bidrar till att utveckla och stärka klubbens varumärke.


Din profil
Vi ser att du som söker har erfarenhet av kommunikationsarbete på både strategiskt och operativ nivå. Du är en skicklig kommunikatör med språklig fingertoppskänsla med vana att skriva såväl copy som redaktionell text. Du har mycket goda kunskaper när det kommer till digital marknadsföring och optimering av denna. Viktigt för rollen är också förståelse för kommunikation med medlemmar, samarbetspartners och media. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom föreningsliv eller ideella organisationer.
För att lyckas i uppdraget ser vi att du är driven och lyhörd, flexibel, initiativtagande med förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du är van att aktivt söka information och snabbt sätta dig in i, förstå och kommunicera vidare till berörda parter. Vidare är du handlingskraftig, engagerad och har förmåga att prioritera. Du driver verksamhetens arbete mot klubbens uppsatta mål och dess långsiktiga vision utifrån ett affärsmässigt tänk.
Vi förutsätter att du är bra på att bygga och utveckla relationer både internt och externt. Att du är en tydlig lagspelare men som även kan leverera utmärkt i självständigt arbete.
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Patrik Eriksson, patrik.eriksson@clwork.se.
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 3 november 2019. För ytterligare information om Mora IK och organisationen besök gärna www.moraik.seUpplagd: 2019-10-09

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Dalarnas län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6146
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Orgnr:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 400
Välkommen till Clockwork Bemanning & Rekrytering!

Träffsäker rekrytering och bemanning, det är Clockworks affärsidé. Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft.

Högt personligt engagemang på alla nivåer – både i relationen med våra kunder och i relationen med våra medarbetare och konsulter, det är vad som kännetecknar Clockwork.

Clockwork såg dagens ljus 2012, då fem medarbetare från Proffice såg möjligheten att skapa en unik lokal närvaro till sina kunder. Drivkraften var då, likväl som nu, att använda kraften och engagemanget för att hjälpa företag att växa. Företag stärks i sin konkurrenskraft genom ökad flexibilitet och möjlighet att alltid ha rätt kompetens i rätt marknadssituation, och medarbetare stärks i sin yrkesroll genom att
få nya möjligheter i nya miljöer och sammanhang.

På bara tre år har vi vuxit till att ha verksamhet på orterna Gävle, Falun, Umeå, Piteå, Hudiksvall, Tierp, Avesta, Mora, Ludvika och Stockholm. Clockwork består av ett 50-tal erfarna och kompetenta medarbetare. Dig som söker ny sysselsättning kan vi erbjuda en rad lediga jobb – allt från montörer till Business Controllers. Till dig som söker personal kan vi erbjuda en unik kandidatbank med över 45 000 kontakter. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas – både som individ och som företag.

Vårt mål är att Clockwork ska vara det självklara valet när företag behöver personal. Vår styrka är att vi är lokala, snabbfotade och flexibla. Vi erbjuder alltid affärsmässig trygghet men med det mindre bolagets närhet och personlighet. Genom att vara på plats i våra kunder och kandidaters vardag vinner vi förtroende, och det är det som gör att Clockwork sticker ut. Vi är, och ska alltid vara, ett företag med stark lokal förankring på våra verksamhetsorter. Genom god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och dess förutsättningar symboliserar vi känslan av att hitta rätt. Det är det som träffsäker bemanning och rekrytering handlar om.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Petter Lundgren
0733512707
Viktoria Lindquist
0733512764
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser