SÖNDAG 01 AUGUSTI 2021
Följ oss i sociala medier

Maskinoperatör inom slipning till System 3R


Vill du arbeta inom industri och tillverka produkter i världsklass? Är du en positiv och lösningsorienterad person som drivs av att lära dig nya saker och föra tekniken framåt tillsammans med dina kollegor?

Som slipare hos System 3R International AB är din vardag omväxlande och utmanade, präglas av eget ansvar och yrkesstolthet.

Om företaget
System 3R International AB, grundat 1967 och är sedan 2001 en del av den schweiziska industrikoncernen Georg Fischer. System 3R utvecklar och tillverkar produktivitetshöjande utrustning för verkstadsindustrin, till exempel för formverktygstillverkning och precisionstillverkning av enstycksdetaljer – inom dessa områden är de världsledande. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. Produktutveckling och produktion sker främst i Sverige. Marknadsföring och försäljning sker via koncernens säljbolag i Europa, USA samt Asien. Exportandelen uppgår till 95 %. System 3R International AB omsätter ca 450 Mkr och har ca 180 anställda.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som maskinoperatör arbetar du med en slipmaskin och slipar produkter med den stora noggrannhet som kommer med snäva toleransnivåer. Du ställer själv din maskin, riggar för nya jobb och kontrollerar ditt eget arbete.

System 3R produktflora är stor och partistorlekarna är små, ofta 1–10 detaljer, medan 30–50 hör till ovanligheten och räknas som ett större parti. Detta kräver flexibilitet och nyfikenhet hos dig som operatör i och med att du konstant sätter dig in i nya ritningar.

Kontaktytor i tjänsten utgörs av kollegor på produktionsteknik och konstruktionsavdelningen. System 3R tillverkar sina eget framtagna produkter och i produktionen i Vällingby utförs skärande bearbetning, härdning, gnistbearbetning, slipning, kontroll, lasermärkning och montering. Vi ser gärna att du är öppen för att lära dig flera maskiner i produktionen.

Arbetstid: Ständig kväll (mån-tors). Introduktion sker under dagtid de första 6–12 månaderna.
På System 3R tillämpas flextid inom givna ramar.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du förutom tekniskt intresse och engagemang har genomgått en teknisk utbildning inom CNC, skärande eller slipande bearbetning. Alternativt har flerårig erfarenhet i verkstad som slipare, svarvare eller verktygsmakare.

Det är viktigt att du är bekväm med ritningsläsning, samt att kunna överföra detta till programmering. Som operatörer genomför du egenkontroll på de produkter som du själv tillverkar vilket ställer höga krav på att kunna mäta och bedöma tillverkade produkters kvalitet enligt dokumenterade krav, både okulärt och med mätinstrument.

Krav
Ritningsläsning
Svenska i tal och skrift

Meriterande
Slipning, CNC
Planslipning
Svarvning, CNC
Slipning, konventionell maskin
Erfarenhet av fleraxlig CNC-maskin

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. System 3R ligger i teknisk framkant och medarbetarna internt präglas av ansvarskänsla och yrkesstolthet inför produkten. För att trivas i företagskulturen bör du uppskatta gemenskap, prestigelöshet och en familjär känsla som bjuder in till delaktighet i organisationens utveckling.

Ansökningsförfarande
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att söka tjänsten redan idag. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Tilde Olsson, tilde.olsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2021-07-22

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6008
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22