TORSDAG 25 FEBRUARI 2021
Följ oss i sociala medier

Mekanisk Servicetekniker sökes i Linköping

Om företaget

ISTOBAL är en spansk multinationell koncern som är marknadsledande inom design, tillverkning och marknadsföring av fordonsvård och fordonsvårdlösningar. Med mer än 65 års erfarenhet använder sig ISTOBAL av innovation och den senaste tekniken för att tillhandahålla produkter och tjänster som ger hög avkastning för fordonsbranschen i flera sektorer, samtidigt som de erbjuder en positiv, bekväm och snabb upplevelse för slutanvändarna av tvättanläggningarna.

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker på Istobal kommer du att ingå i ett team med andra servicekollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är montage och service av bilvårdsutrustning, såsom automatiska biltvättar, manuella tvättar och kringutrustning ute hos Istobals kunder. Det mesta jobbet görs på egen hand eller ihop med annan montör.

Tjänsten utgår från hemmet och du kommer ha ansvar för en egen fullutrustad servicebil och arbeta mot kunder främst i regionen Linköping/Norrköping med support av kollegorna i Stockholm. Verkstaden och depån finns i Huddinge men kunderna finns i hela Sverige. Därför innebär arbetet en del resor och vistelse på annan ort under vissa veckor då montage/installation pågår. Anställningen är en hyrrekrytering där den första delen av anställningen kommer att vara hos oss på EMPLOID och sedan övergå till Istobal.

Kompetenskrav

För att vara aktuell för denna tjänst har du

– Erfarenhet av mekaniskt maskinarbete

– Erfarenhet av mekanisk service, installation och felsökning

– Kunskap inom automationsteknik och maskinel är meriterande

– Goda kunskaper i svenska

– B-Körkort

Om dig

Som person trivs du att arbeta både i grupp och självständigt. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Istobal har ett mål att ständigt förbättras och utvecklas. Därför är det viktigt att du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceorienterad.
Upplagd: 2021-02-12

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform Fast lön

Ansökan

Ansök senast 2021-02-26
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Linköping, Norrköping

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Vi tar emot ansökningar via e-post.

Krav

Körkort A1

Kontaktinformation
Postadress
Jungmans­gatan 12
21111 MALMÖ
Besöksadress
Jungmans­gatan 12
21111 Malmo
Region
Malmö
Skåne län
Sverige
Orgnr:
559009-2481
Grundat: 2018
Anställda: 5-20
Välkommen till Emploid AB!

EMPLOID har gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning och kommer i första hand rikta sig mot små- och medelstora bolag i Skåne.

Genom vårt breda kandidat- och företagsnätverk hittar vi lösningar som passar ert företag oavsett om det handlar om rekrytering eller bemanningslösningar.

Vi är övertygade om att kompetens, personligt engagemang och lokal kännedom är nyckeln till våra många nöjda kunder!

Hur gör vi detta då?

Vi arbetar utifrån ett nätverksbaserat arbetssätt där vi aktivt söker upp och fortsätter bygga det stora nätverk av kandidater som vi redan har. Genom vårt nätverk kan vi som rekryteringspartner snabbt och effektivt identifiera er nästkommande personalresurs oavsett om ni vill hyra in den eller är i rekryteringsbehov. I kontakten med våra kandidater har vi ständigt era behov i åtanke – vem vet, kanske har vi redan träffat er framtida medarbetare.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Per Wallenås
+46 736 391 322

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser