Montör sökes till kommande uppdrag i Tierpområdet

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Är du en praktiskt lagd person som söker nya utmaningar? Då är det kanske dig vi söker till kommande uppdrag som montör hos kund i Tierpområdet!

Som montör arbetar du med att montera ihop komponenter av olika material och storlekar enligt instruktion. Montörsarbetet är ett praktiskt arbete där dina händer är ditt främsta arbetsredskap. Du arbetar ofta självständigt där du ansvarar för din station, men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetstiderna kan variera och uppdraget startar efter behov.


Din profil
På Clockwork tror vi att det du kan inte sitter i dina tidigare yrkestitlar, utan i vad du vill och vad du har för ambitioner, därför letar vi efter personer som har förmågan att göra det lilla extra och få andra att känna förtroende. Som montör är det viktigt att du har en god förmåga att arbeta flexibelt utifrån produktionstakten som ibland kan vara hög, utan att tumma på kvalitén. Vi ser gärna att du är en vetgirig och positiv person med ett intresse för det tekniska och praktiska, men det viktigaste är att du har ambitionerna att vilja lära dig.

Ansökan
Visst är du den vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på www.clockworkpeople.se innan sista ansökningsdag som är 2023-12-12. För vidare frågor om tjänsten kontakta Tove Skärberg på 073-351 27 18 eller tove.skarberg@clwork.se. Välkommen med din ansökan!

Upplagd: 2023-11-21

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Gävleborgs län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 14870
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702