TORSDAG 14 NOVEMBER 2019

Montörer till Väderstad AB


Väderstad AB värnar om sin kultur och jobbar för att alla medarbetare ska känna sig välkomna och värdefulla. Samtidigt fortsätter företaget att producera lantbruksmaskiner i världsklass och vinna utmärkelser efter utmärkelser. Nu har du en chans att bli en del av företagets fortsatta framgångssaga! Väderstad AB söker nu montörer till deras produktion.

Om företaget
Väderstad Group förser det moderna lantbruket med högeffektiva lantbruksmaskiner och metoder. Vår vision är att bli världens ledande partner för enastående uppkomst genom fokus på innovation och global tillväxt. Koncernen är familjeägd och huvudkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Väderstad Group finns representerat i 40 länder. År 2018 hade Väderstad Group 1 400 medarbetare och omsatte 3 miljarder kronor.

Dina arbetsuppgifter
Väderstad AB söker nu erfarna montörer som kan komma in och bidra till att verksamheten når till nästa nivå. Som montör på Väderstad får du vara med och tillverka högkvalitativa jordbearbetnings- och såmaskiner som säljs världen över. Produktionen är uppdelad i förmontering och montering på huvudlinor. Arbetar du på förmonteringen monterar du ihop komponenter som sedan skickas vidare till huvudlinorna där de monteras på maskinen och färdigställs till kund. Montering på Väderstad innefattar både mekaniska och hydrauliska moment. Vidare arbetar du efter ritningar samt metodbeskrivningar.

Arbetstiderna är 2-skift alternativt ständig natt

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med montering. Vidare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Väderstads kultur är något som de är stolta över och vi vill därför ha in personer som matchar den. Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt besitter en god känsla för kvalitet och detaljer. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som bidrar till ett öppet klimat. Vidare krävs det att du som person är snabblärd och har god initiativförmåga. Vi ser även att du är flexibel och prestigelös då du kan bli utlånad till olika avdelningar i fabriken beroende på behov.

Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil. För att arbeta som montör på Väderstad är det även ett krav att du har traverskort. Vidare är truckkort A1-4, B1-6 och D1 meriterande.

Är du den som Väderstad behöver? Skicka då in din ansökan redan idag


Ansökningsförfarande
Den här processen sköts av oss på Skill. Det finns möjlighet att bli erbjuden en tillsvidareanställning eller en visstidsanställning direkt på Väderstad men det finns också en chans att bli visstidsanställd av Skill och uthyrd till Väderstad. Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Donderer victoria.donderer@skill.se. eller Jessica Jacobsson jessica.jacobsson@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-11-08

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4573
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser