Nu letar vi på Clockwork efter Lagermedarbetare till Optimera!

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Är du redo för nästa steg i din karriär? Nu söker vi flera engagerade Lagermedarbetare till vår framstående kund, Optimera, en av Sveriges främsta bygghandelsdistributörer. Placerad i den livliga arbetsmiljön i Länna, kan du förvänta dig en spännande arbetsdag med fantastiska kollegor och obegränsade möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Optimera är en branschledande kraft som värdesätter sina medarbetare. Här får du inte bara ett jobb, utan en plattform för tillväxt. Vi tror på att skapa en gemenskap där varje individ spelar en viktig roll och där din entusiasm och drivkraft tas tillvara på bästa sätt.


Dina arbetsuppgifter
Som Lagermedarbetare kommer du vara en nyckelspelare i vår dagliga verksamhet. Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar plockning, lastning, lossning, lagerinventering och registrering av lagersaldo. Du kommer också att ha direkt kontakt med både leverantörer och kunder, vilket gör din roll varierad och stimulerande.

Tjänsten är på heltid med omedelbar start, och arbetsdagarna sträcker sig från måndag till fredag mellan klockan 12.00 - 21.00. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo och som uppskattar att vara en del av ett samspelt team. Fysisk arbetsstyrka är en given del av tjänsten, och vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av lagerarbete. För att säkerställa din framgång i rollen krävs även ansvarstagande, noggrannhet och ett truckkörkort. Kommunikation på svenska är en förutsättning.
Din profil
Vi letar efter tävlingsinriktade individer som trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Om du är lösningsorienterad, älskar att arbeta i ett högt tempo och har en passion för fysiskt arbete, är du den person vi letar efter. Har du dessutom tidigare erfarenhet från lagerarbete och innehar ett truckkörkort, är det ett stort plus!

Ansök nu och bli en del av Optimera-familjen.

Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet. Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Degerfeldt via mejl: Emma.Degerfeldt@clwork.se Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.

Upplagd: 2023-11-10

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 14701
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702