MÅNDAG 18 JANUARI 2021
Följ oss i sociala medier

Nu söker vi en lösningsorienterad underhållstekniker till Cloetta


Är du analytisk och strukturerad och trivs i en produktionsnära roll? Är du intresserad av teknisk utveckling och förbättring? Då är det nog dig vi söker till vår anläggning i Ljungsbro som underhållstekniker!

Om företaget
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Cloetta, Jenkki, Kexchoklad, Malaco och Sportlife. Cloetta har 8 fabriker i fem länder. I Ljungsbro finns Cloettas produktionsanläggning för choklad, wafer, skum och dragerade produkter. Här arbetar idag ca 300 personer.

Hur är det att jobba hos oss?
På Cloetta finns det många kollegor som är lika entusiastiska och positiva som du, som motiveras av att ständigt hitta förbättringar och att utvecklas tillsammans. Hos oss får du den frihet du behöver för att utveckla dina ansvarsområden, komma med egna ideér och få möjlighet att förverkliga dessa.
Vi på Cloetta är mycket stolta över våra varumärken och vår välkomnande och inkluderande kultur och vi lever efter våra värderingar som är fokus, passion, teamplay och pride.


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av både förebyggande och avhjälpande underhåll och du kommer att medverka i utredningar som syftar till att minska antalet störningar, stopp och haverier i produktionsutrustningen. Självklart består även vardagen av att felsöka, reparera och dokumentera. Du har dagliga kontakter med människor och finns som stöd för att hålla en störningsfri produktion. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera, har lätt för att samarbeta med alla typer av människor och är serviceinriktad.

Du kommer själv att ansvara för att arbetet utförs med kvalitet och enligt produktionens önskemål.

I tjänsten ingår att du ska arbeta med:
• Avhjälpande underhåll, felsökning och support.
• Förebyggande underhåll och prestandakontroller i nära samarbete med produktionen.
• Utveckling av maskinparken. Bevaka den tekniska utvecklingen och koppla ihop det med uppgraderingar, modernisering och ständiga förbättringar.
• Utveckling och förbättring av arbetssätt, rutiner och metoder.


Din profil
Vi tror att du som söker har en för tjänsten relevant utbildning eller erfarenhet inom underhåll, el, service eller automation. Cloetta arbetar enligt LEAN och därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av detta arbetssätt.

Som person ser vi att du är en analytisk och strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har kunskaper i engelska. Du har förmåga att lyssna, analysera, fråga och formulera dig och du är handlingskraftig med ett stort driv och engagemang och får saker att hända. Det är viktigt att du är självgående, har en god prioriteringsförmåga och kan fatta snabba operativa beslut. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt förhållningssätt gentemot dina kollegor och att du gillar att komma med egna idéer och förslag kring förbättringsprocesser.

Arbetet som underhållstekniker är förlagd till dagtid, dock kan skiftarbete samt beredskap förekomma i perioder.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Cloetta med Skill. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jonathan Ekstrand, jonathan.ekstrand@skill.se alternativt till närmsta chef på Cloetta, Fredrik Brink, fredrik.brink@cloetta.se . Urvalet kommer börja gås igenom under vecka 1 - 2021.

Upplagd: 2021-01-13

Anställning

Anställningstyp
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5320
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser