Nu söker vi en skiftledare till Optimera Rosersberg!

Om oss
Vill du vara spindeln i nätet på ett växande företag och leda ditt team mot effektivitet och framgång? Har du drivet och ledarskapsförmågan som krävs för att hantera logistiska utmaningar inom byggbranschen? Vi söker nu en ambitiös och erfaren skiftledare som är redo att ta nästa steg i sin karriär. Läs vidare för att ta reda på mer om denna spännande möjlighet!

Om företaget
Optimera är en ledande bygghandelskedja i Sverige med fokus på professionella inom byggbranschen. För att öka lönsamheten hos våra samarbetspartners strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer. Vårt varuhus erbjuder enbart erkända varumärken, och vår personal är kontinuerligt utbildad för att säkerställa högklassig service. Tillsammans med fantastiska kollegor kommer du trivas och ha möjlighet att utvecklas inom företaget. Välkommen till Optimera!

Dina arbetsuppgifter
Som skiftledare på Optimera kommer du att ha en central roll i att driva och leda arbetet på Optimeras lager för att säkerställa effektivitet och produktivitet. Du kommer att vara ansvarig för att fördela arbetsuppgifter inom ditt team på 6 personer för att garantera att mål och deadlines uppfylls. Vidare kommer du vara aktivt involverad i det dagliga arbetet tillsammans med ditt team. En stor del av ditt vardagliga arbete kommer inkludera uppgifter som orderhantering, lagerpåfyllnad, kvalitetskontroller samt andra relevanta arbetsuppgifter beroende på verksamhetens behov. Du kommer att ansvara för det tidigare skiftet och därmed jobba arbetstiderna 06.00-15.00.

Din profil
Vi söker dig som är både engagerad och driven i det dagliga arbetet. Du utstrålar en trygghet och förtroendegivande känsla där du visar vägen och motiverar dina kollegor. För att lyckas i rollen söker vi dig med erfarenhet från byggbranschen eller dig som har god truckvana och förmåga att leda ett team. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och ett positivt synsätt.

Ansökan
Optimera samarbetar med Clockwork Rekrytering. Sök gärna tjänsten på www.clockworkpeople.se senast 2023-10-15. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Emma Degerfeldt på +46 70-821 53 29. För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt

Upplagd: 2023-11-13

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 14824
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702