Nu söker vi vår nya produktionsstjärna till Sika i Spånga!

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Välkommen till Sika - världsledande inom specialkemikalier för bygg- och industribranschen. Med över 100 års erfarenhet erbjuder vi innovativa och hållbara lösningar globalt. Att forma en bättre framtid genom att skapa hållbara platser där människor lever och arbetar. Vi värdesätter mångfald, kreativitet och samarbete för att främja en positiv arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenhet från tillverkningsindustrin och god vana av produktionsarbete. Som en viktig del av vårt team på cirka 9 personer kommer du dagligen delta i tillverkningen av högkvalitativa produkter för byggsektorn.

Arbetsuppgifter:
Ditt arbete kommer innefatta både teambaserade och självständiga insatser, där du ansvarar för specifika processer och arbetsuppgifter. Vi tror på att ge våra medarbetare möjlighet att växa och blomstra i en dynamisk arbetsmiljö.

Arbetstider och Arbetsplats:
Arbetstiderna är måndag till fredag under dagtid, och du kommer vara stationerad i Spånga.

Anställningsvillkor:
Detta är en heltidsanställning med start omgående. Du erbjuds en 6-månaders visstidsanställning med god möjlighet till förlängning.

Var med och forma framtiden med oss! Ansök nu för att bli en del av vårt engagerade team.

Din profil
Vi värdesätter din tidigare erfarenhet inom produktionsarbete och din förmåga att förstå produktionsflöden. Du behärskar svenska språket och har utmärkta samarbetsfärdigheter. Det är meriterande om du innehar truckkörkort och har en bakgrund inom teknik, mekanik eller el.

Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt och en nyfiken och engagerad inställning till ditt arbete. För att trivas hos oss och kunna möta våra kunders behov ser vi att du är flexibel, anpassningsbar och har lätt för att ta egna initiativ. Att vara en lagspelare är viktigt för oss, och vi uppmuntrar ett öppet och samarbetsvilligt arbetsklimat.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag i sällskap med härliga kollegor och en positiv arbetsmiljö. Här finns möjlighet till personlig och professionell utveckling. Ta chansen att vara en del av vårt team och bidra till framgångsrika resultat!

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utvecklig. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet spelar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Emma Degerfeldt via mail Emma.degerfeldt@clwork.se. Varmt välkommen in med din ansökan!

Upplagd: 2023-11-10

Anställning

Anställningstyp Visstidsanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Stockholms län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 14816
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702