TORSDAG 14 NOVEMBER 2019

OFP-tekniker till Siemens


Siemens i Trollhättan söker nu en OFP-tekniker som ska arbeta med svetskontroll i form av visuell kontroll och penetrantprovning. Om du har certifikat inom oförstörande provning och är sugen på nytt jobb så kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra penetrantprovning och visuell kontroll av svetsade komponenter i verkstaden. I arbetet kommer du ha många kontakter i verkstaden, mestadels med svetsare men även med övrig personal.

Arbetet innebär även dokumentation i affärssystemet SAP.

Din profil
Vi söker dig som har certifikat inom penetrantprovning (PT) och visuell kontroll (VT). Det är en fördel om du har goda kunskaper i office-paketet och affärssystemet SAP.

För att lyckas i rollen som OFP-tekniker bör du vara noggrann, ansvarstagande och kunna hålla ordning och reda i ditt arbete. Då rollen innebär mycket kontakt med dina kollegor så krävs det att du är lyhörd och trivs med samarbete.


Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan via www.skill.se så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är fredag 6/12, men urvalet sker löpande så sök därför redan idag!

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på christian.andersson-gran@skill.se eller 031-380 33 25

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2019-11-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Västra Götalands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4696
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser