TORSDAG 18 JULI 2019

PLC-programmerare

Om företaget
OP Teknik är ett företag inom OP Gruppen som levererar el och automationslösningar till närliggande industrier. OP Teknik utvecklar även egna produkter inom avfallshantering som exempelvis en Robotsorteringsanläggning för byggavfall.
OP Teknik i Tollarp utför nyinstallationer, ombyggnader och reparationer och är just nu inne i ett expansivt skede. OP Teknik är idag ca 10 anställda och OP Gruppen som koncern är ca 300 anställda och omsätter ca 900 miljoner. Läs mer på www.opteknik.se samt på www.opgruppen.se.

Vi söker nu en PLC-programmerare till vår enhet i Tollarp. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med automationsprojekt som inkluderar PLC-programmering, driftsättning och testning internt före leverans. Du kan även bli ansvarig för mindre projekt gällande ombyggnationer, dokumentation och programmering. En del av arbetet sker ute hos kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har minst gymnasial utbildning inom el/automation. Vi ser helst att du har minst tre års erfarenhet som automationselektriker. Kanske driver du ett enmansföretag och vill ha kollegor att samarbeta med. Du har erfarenhet av ritningsläsning och i övrigt har du en god digital kompetens. Det ses meriterande om du arbetat med OMRON men inget krav.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse som ständigt vill lära nytt. Tjänsten kräver B körkort.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning hos OP Teknik som inleds med provanställning. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2019-08-18.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Andreas Håkansson tel. 044-590 65 07.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Upplagd: 2019-07-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 5660
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Wikan Personal AB

044 - 590 65 00
Ingen e-post
Postadress
Göt­gatan 1
29133 Kristianstad
Region
Kristianstad
Skåne län
Sverige
Orgnr:
556842-7818
Grundat: 2011
Anställda: 700
Wikan Personal är ett expansivt personalföretag med flexibla och effektiva bemanningslösningar för ditt företag. Vår verksamhet bygger på den lokala närvaron för att tillgodose bra service för dig och för våra anställda.
Under 2017 omsatte Wikan Personal ca 330 mkr och hade i medeltal ca 700 anställda.

Har du toppar i din produktion eller söker någon specialkompetens så hjälper vi dig. Vi arbetar med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering, både inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Vi kan den lokala arbetsmarknaden. Våra kunder finns inom alla typer av verksamheter exempelvis inom industrin, försäljning, teknik och administration. Vi har kontor i Kristianstad, Skellefteå, Lund, Tomelilla, Vetlanda, Eksjö och Karlskrona där vi har personal med lång erfarenhet från branschen.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer bemanningsavtalet. Vår målsättning är att våra kunder och medarbetare skall uppfatta oss som det kvalitetsledande bemanningsföretaget.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Kristoffer Svensson
Kristianstad
044-590 65 08
Tomas Vidmark
Skellefteå
0910 - 77 09 82
Magnus Nordholm
Lund
046 - 540 85 91
Marie Grahn
Eksjö/Vetlanda
0381 - 48 09 51
Sebastian Siversson
Tomelilla
0417 - 77 99 83
Kjelle Rutzell
Karlskrona
0455-61 27 01

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser