Processutvecklare till FM Mattsson Group

Om oss
FM Mattsson Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. Koncernens vision är att vara kundens första val i badrum, kök och kompletterande områden.

FM Mattsson Group har en värdegrund som är ett vägledande verktyg för alla relationer mellan medarbetare samt med omvärlden:
• Kunden kommer först
• Vi vinner tillsammans
• Jag kliver fram

Verksamheten omsatte 2022 över 1,9 miljarder kronor genom sina bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Benelux, Storbritannien, Tyskland och Italien och hade 559 anställda. FM Mattsson Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Brinner du för teknik samtidigt som du vill vara en del av ett ledande företag? Vill du vara med och ta ansvar för att utveckla vår process? Vi söker nu dig med stort intresse för processtekniska frågor och har erfarenhet av produktionsutveckling!

Dina arbetsuppgifter
Som processutvecklare hos oss får du en bred roll inom skärande bearbetning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är industrialisering av nya produkter och optimering av processer. I rollen kommer du att utveckla och effektivisera produktionen med fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet genom metodförbättringar, investeringar och att driva projekt med hjälp av LEAN-verktyg för att uppnå ständiga förbättringar i produktionsprocessen.

Processutvecklingsavdelningen består idag av 26 medarbetare varav 6 processutvecklare där det finns ett nära samarbete både med medarbetare på andra avdelningar.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom produktionsteknik eller motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med Lean.

Som person har du en god analytisk förmåga i kombination med ett lösningsorienterat tillvägagångssätt och drivs av att jobba med förbättringar och driva förändring. Du har förmåga att organisera ditt arbete och ta egna initiativ samt ser nyttan av ett gott samarbete med andra. Din förmåga att se till helheten är viktig för oss och du kan omvandla verksamhetens behov till konkreta mål och aktiviteter som du följer upp för att se att vi når önskad effekt.

Vi siktar ständigt på att överträffa förväntningar hos våra kunder och medarbetare för att skapa vad vi kallar för WOW-känslan. Det handlar bl a om produkterna och tjänsterna som vi erbjuder, gemenskapen som vi känner och hur roligt vi har då vi lyckas tillsammans.

Vill du bli en del av vårt team, ansök idag!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin eller Maria Södergren. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 10 december 2023.

Upplagd: 2023-11-17

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Region Dalarnas län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 14861
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Postadress
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs län
Sverige
Organisationsnummer:
556913-7325
Grundat: 2012
Anställda: 850
Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Kontakter

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
Marknadsområdeschef
0733512710
Jan Johansson
0733512702