LÖRDAG 19 JUNI 2021
Följ oss i sociala medier

Produktionsledare till Camfil

*
Camfil är en världsledande tillverkare av kommersiella och industriella system för luftrening och stoftavskiljning. Camfils lösningar ökar produktivitet för både arbete och utrustning, minimerar energianvändning samt främjar människors hälsa och miljön.
I Sverige har Camfil Svenska AB två fabriker som är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Till fabriken i Österbymo söker man nu en erfaren och flexibel produktionsledare i samarbete med Montico, som sköter rekryteringsprocessen.

Om tjänsten
Som produktionsledare kommer du att ha en nyckelroll hos Camfil i Österbymo. Rollen innebär ansvaret för en av avdelningarna med CNC / plåtbearbetning. Tjänsten innefattar även en del uppgifter relaterade till produktionsteknik vilket ger möjlighet till en utveckling och omväxling. Totalt är man drygt 40 anställda och produktionen är väldigt blandad och flexibel. I den här tjänsten erbjuds en perfekt kombination av den lilla flexibla organisationen och den internationella, globala verksamhetens möjligheter. Söker du ett intressant och omväxlande arbete i ett litet sammansvetsat team? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning
Ditt ansvar är att leda och fördela arbetet på din avdelning som består av ca 15 personer. Du arbetar med ett aktivt ledarskap och coachande förhållningssätt med målet att nå uppsatta mål och följa processer och rutiner. Du kan förvänta en omväxlande och tempofylld roll med stora möjligheter att påverka och bidra till företagets resultat. Tjänsten innebär fullt personalansvar för din avdelning. Även uppgifter relaterade till produktionsteknik ingår i tjänsten, såsom t.ex. utveckling av monteringsmetoder, automatisering, hantering av reklamationer m.m.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning inom produktion, gärna verkstadsindustri och/ eller plåtbearbetning. Du är en stabil och kunnig ledare som har förmåga att involvera och hantera din personal på ett inspirerande och tydligt sätt. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att leda projekt inom produktionsteknik. Vi tror att du är en person som tar initiativ, är duktig på att kommunicera och att få med dig dina medarbetare både i det dagliga och i förändringsarbete. Självklart är du en van datoranvändare som arbetat i något ERP/affärssystem och som gärna har erfarenhet av Solid works (eller motsvarande). Har du erfarenhet av tunnplåtstillverkning ses det som meriterande. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Upplagd: 2021-06-08

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Östergötlands län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 6987
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation
Postadress
Box 416
57325 Tranås
Besöksadress
Västra Vägen 14
57341 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Orgnr:
556580-6741
Grundat: 1996
Anställda: Ej angivet
Om Montico

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Montico har cirka 500 anställda. Varje år utbildar vi omkring 1000 personer i våra olika företagsutbildningar. Vi har kontor på ett tjugotal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se

För ditt företag:
”Vi hjälper dig att hitta rätt
när det gäller att hitta nya
medarbetare, eller vidareutbilda
befintlig personal.”

För dig som privatperson:
”Vi hjälper dig att hitta
rätt jobb eller utbildning.”


Vår vision

Vi på Montico vill med våra tjänster göra skillnad för både individ, kund och näringsliv genom att:​
» Bidra till att individer växer genom kompetens- och personlig utveckling och att de skapar nya möjligheter för sig på arbetsmarknaden.
» Bidra till att våra kunder kan behålla och vidareutveckla sin förmåga till framgångar på respektive marknad.
» Bidra till att näringslivet och samhället i de regioner där vi verkar, utvecklas så att individers och företags framgång fortlöpande stärks.
Människor är vår viktigaste resurs och vi arbetar mot gemensam framgång och hållbar utveckling. Trivsel, trygghet och investering i kompetens gör oss till en pålitlig partner och arbetsgivare. Oavsett om du väljer att anlita oss som helhetsleverantör eller för enstaka uppdrag, är vår strävan att upplevelsen ska kännas professionell och präglas av flexibilitet och personligt engagemang.


Montico är autktoriserad bemmannings-, rektryterings- och utbildningsföretag.
Vi är certifierade enligt ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljö samt nya ISO 45001 arbetsmiljö

Relaterade sökord

, , , , , , ADR 1.3, Arbete, Arbete på väg, Arbetsplats, Autocad grundutbildning- Mechanical, Automation , Automation BAS, Barnskötare, Bemanning, Besiktningsman, Certifiering blå nivå, CNC, Elmontör, Eltekniker, Engelska, Fallskyddsutbildning, Fastighetsskötare, Fastighetstekniker, Form och lägestoleranser, Företagsutbildning, Grafisk Grund, Heta arbeten, Heta Arbeten, Hjullastare, Hyrrekrytering, industrikompetens, Industrirörmontör, Industriteknik, Industriteknik BAS, Industriteknisk, Industriutbildning, International welding, ISO, IW utbildning, IWS, IWS, IWS, Jobb, Kompetenssäkrad industri, Kontroll och besiktning av pallställ, KSI, Kvalitetsstyrning, Ledarskapsutbildning, Lediga jobb, Lärling, Lärlingsutbildningar, Magnetpulverprovning, Maskinförare, Matchningstjänster, Matematik, Metodspecifik, Mobila arbetsplattformar, Mobila arbetsplattformar, Monteringsutbildning, Nätverk, Orienteringsutbildning, Pallställ, Penetrantprovning, Plåtteknik, Produktionsledare, Rekrytering, Riskanalys, Ritningsläsning, Ritningsläsning, SFI, Ställningsbyggnad, Stödassistent, Svenska, Svets, Svets och plåtteknik, Svetsarbeten, Svetsarprövning, Svetsarprövning, Svetsbeteckningar, Teamledarutbildning, Teleskoplastare, Travers, Truck, Underhåll, Underhåll BAS, Utbildning , Utbildning besiktningsman, Validering, Validering, Verkstad och CNC teknik, Verkstadsmätteknik, Visuell kontroll, Visuell kontroll, Visuell kontroll, VVS montör, YKB, YKB utbildning, Yrkesutbildning

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Beatrice Singleton
Marknadschef
0140-59 90 44

Filmer

Montico Presentation 2018

Montico Presentation 2018
Montico - bemanning inom lager och logistik

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser