SÖNDAG 20 JANUARI 2019

Produktionspersonal sökes till Cloetta Nutisal i Helsingborg


Vi söker både personal som letar efter ett extrajobb vid sidan av studier samt heltidspersonal kan jobba på rullande 3-skiftschema.
Tjänsten innebär ständig kontakt med nötter.


Om företaget
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Cloettas produkter säljs i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bland annat innehålla packning av produkter, övervakning av processer, enklare underhållsarbete av maskiner.

Då du har arbetat en längre tid kan du också komma att få arbetsuppgifter som handlar om att läsa av kvalité på företagets produkter. Vanligt är att man inledningsvis arbetar med de enklare arbetsuppgifterna som beskrivs ovan och succesivt blir upplärd i det så kallade processarbetet och därefter kan variera arbetet och jobba med båda delarna. Tiderna för skiften är: Förmiddag 06:00-14:30, eftermiddag 14:00-22:30 och natt 22:00-06:30


Din profil
Vi söker dig med hög arbetsmoral och en vilja att göra ditt bästa när du arbetar. Det är meriterande om du har truckkort A och B och har önskvärt även vana av att köra motviktstruck.

Du har körkort och tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen under olika tider då kollektivtrafiken eventuellt inte är ett alternativ.

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och bidra till hela arbetsgruppen. Vidare är det viktigt att du känner dig bekväm med att ta egna initiativ och att du själv ser vad som behöver göras samt är flexibel. Då arbetet i sig inte kräver avsevärt mycket tidigare erfarenhet är de personliga egenskaperna samt drivkraften till att göra ett bra arbete avgörande.


Ansökningsförfarande
Vi söker kandidater omgående och därav sker urvalet löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Vid övriga frågor hör av er till ansvarig rekryterare Isabella Andersen, isabella.andersen@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Upplagd: 2019-01-11

Anställning

Anställningstyp Tillsvidareanställning
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Skåne län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 3414
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser