LÖRDAG 22 FEBRUARI 2020

Produktionstekniker till Ljunghäll


Ljunghäll söker dig som vill vara med och optimera produktionen och bidra med teknisk spetskompetens.

Om företaget
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Dina arbetsuppgifter
Som produktionstekniker är den huvudsakliga och dagliga uppgiften att tillföra teknisk spetskompetens inom projekt och produktion. Du arbetar för den fortsatta utvecklingen av en konkurrenskraftig produktion och optimerar kontinuerligt processer utifrån företagets övergripande målbild. Likaså medverkar du vid driftsättning och godkänner layouter vid ny- eller ombyggnation av produktionsceller. Du arbetar tvärfunktionellt tillsammans med andra avdelningar, såsom underhållsavdelningen och projekttekniska avdelningen.

Arbetsuppgifterna innefattar bl a:
- Utbilda och instruera operatörer och driftstekniker i nya arbetsuppgifter
- Daglig problemlösning och teknisk support
- Arbeta med och följa upp produktionsresultat och effektivitetsnyckeltal
- Bevaka trender och ge förslag på åtgärder, t ex när det gäller kortare ställtider, minskade avbrottstider osv.


Din profil
För att du ska vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Vi tror att du är genuint intresserad av teknik och har därför gått en högskoleutbildning med inriktning maskinteknik, industriell ekonomi eller annan utbildning med tydliga tekniska inslag.

I rollen arbetar du tvärfunktionellt med både produktionen och projekttekniska avdelningar, du behöver därav känna dig bekväm med att arbeta i olika konstellationer. Vi tror att du är en lösningsorienterad person med ett starkt driv och trivs med att lära ut dina kunskaper.

VI ser även att du:
• Talar och kommunicerar väl på svenska och engelska
• Har arbetserfarenhet av CNC-bearbetning med Siemens styrsystem
• Arbetat med/erfarenhet av flerspindlig GROB-maskin.

I tjänsten så är du placerad i Ljunghäll men resor i tjänsten kommer förekomma. I de fall där du inte bor på pendlingsavstånd så kan företaget hjälpa till med boende.


Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill och målsättningen är att bli övertagen av Ljunghäll.
Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonathan Ekstrand, jonathan.ekstrand@skill.se
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Upplagd: 2020-02-03

Anställning

Anställningstyp
Arbetstid Heltid

Plats

Ort
Län Kalmar län

Lön

Löneform

Ansökan

Ange referens 4918
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktinformation

Skill Rekrytering och Bemanning AB

Postadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Besöksadress
Gelbgjutare­gatan 2
58254 Linköping
Region
Linköping
Östergötlands län
Sverige
Orgnr:
556685-8618
Grundat: 1997
Anställda: 865
Välkommen till Skill!

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Ronnie Lock
Marknadschef
013-32 94 21
Patrik Funke
Rekryteringskonsult
013-32 94 22

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
Annonser